Adfunding
Image default
Industrie

Dé technische groothandel van regio Rotterdam

Bent u op zoek naar een technische groothandel in regio Rotterdam? Dan zit u hiervoor goed bij Ebele Schiedam. Dit bedrijf is al sinds 1994 gevestigd in deze plaats en bezorgd door heel Nederland verschillende onderdelen voor bijvoorbeeld aandrijftechnieken of afdichttechnieken. De meeste klanten van deze technische groothandel in regio Rotterdam bevinden zich in Vlaardingen, Schiedam en Drechtsteden. Dit bedrijf is de grootste individuele geautoriseerde FAG (Schaeffler) van Nederland. Zij kunnen de juiste technische ondersteuning bieden en super snel schakelen met de technici van een bedrijf. Ontdek vandaag nog alle mogelijkheden en ontdek wat dit bedrijf allemaal aanbiedt voor u!

Ontdek verschillende lagers

U kunt bij deze technische groothandel in regio Rotterdam terecht voor verschillende onderdelen. Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan onderdelen, zoals kettingen en kettingwielen, afdichtingen en lagers en lagergereedschappen. Zij bieden u verschillende lagen van FAG en INA (Schaeffler groep). Denkt u hierbij bijvoorbeeld aan kogellagers, rollagers, tonlagers, glijlagers en kegellagers. Door middel van korte communicatielijnen kunnen zij altijd snel de onderdelen die u heeft besteld leveren. Wanneer dit niet lukt uit de eigen voorraad, dan bekijken zij hiervoor de wereldwijde voorraden van deze merken. Zo kunnen zij altijd het gewenste en het bestelde materiaal leveren.

Informeer naar de mogelijkheden

Heeft u interesse in de samenwerking met deze technische groothandel in regio Rotterdam? Aarzel dan niet en neen gerust eens contact met ze op! Zij vertellen u graag meer over wat zij doen en wat hierin de mogelijkheden zijn. Graag geven zij u ook antwoord op al uw vragen en vertellen zij wat zij voor u kunnen betekenen. Bent u op zoek naar een specifiek product, zoals een van de FAG-lagers, of heeft u nog ergens anders een vraag over? Ook dan vragen zij u vriendelijk om contact met het bedrijf op te nemen, zodat zij u kunnen voorzien van alle nodige informatie. Wacht niet langer en bel vandaag nog!