Adfunding
Image default
Gezondheid

Waar kan tea for men mee helpen?

Tegenwoordig is er tea for men, niet zo gek als je eens goed gaat kijken in de winkel naar hoeveel theeën er wel niet zijn voor vrouwen. Zo is er speciale thee voor vrouwen die zwanger zijn, borstvoeding geven, in de menopauze zitten of pijn ervaren tijdens de menstruatie. Daarbij zijn er ook nog theeën die helpen bij de spijsvertering of bij het afvallen. Thee wordt namelijk gemaakt van kruiden en planten en deze kruiden en planten werden eeuwen terug al gebruikt voor het genezen van bepaalde ziektes of bij pijnbestrijding. Nu er dus ook tea for men is, kunnen mannen ook de voordelen van thee gaan ervaren.

Je gezondheid

Hoe ouder we worden hoe meer onze gezondheid achteruit gaat. Met tea for men hoeft dit tegenwoordig niet meer. Zo bevat deze thee 22 verschillende kruiden die er voor zorgen dat je immuunsysteem een boost krijgt. Er zit onder andere gember in, dit zorgt voor een betere spijsvertering en werkt tegen misselijkheid. Cacaobonen zorgen voor een goede bloedsomloop en hebben antioxiderende effecten. Rooibos helpt ook weer de spijsvertering maar ook de gezondheid van de botten. Juist belangrijk met hoe ouder je wordt. Hierdoor is deze thee erg geliefd onder de mannen rond de 30 jaar. Vanaf dit moment ga je namelijk merken dat je ouder wordt en dat je je lichaam goed moet onderhouden.

Prestaties verbeteren

Men for tea kan ook helpen je prestaties te verbeteren. Dit kan zowel op je werk zijn maar ook voor in de sportschool. Zo krijg je namelijk meer energie van deze thee wat juist in een druk leven met werk, gezin, huishouden en sociaal leven erg belangrijk is om te hebben. Daarbij zit er yerba mate in, deze plant helpt je te concentreren bij moeilijke taken maar ook bij het sporten.

Dan is er ook nog Ashwagandha, deze plant zorgt voor betere atletische prestaties, verhoogt het testosteron niveau en verbetert je metabolisme.