Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Citroën Boutique

Citroën heeft zijn nieuwe online Boutique Citroën Lifestyle gelanceerd. Op het nieuwe platform kunnen liefhebbers eenvoudig hun favoriete lifestyle-producten vinden en bestellen. Het gehele proces van zoeken, bestellen, afrekenen en thuis ontvangen is vernieuwd en verloopt bijzonder soepel en aangenaam. 

Klanten hebben een ruime keuze uit producten, variërend van miniatuurauto’s tot kleding, speelgoed, fietsen en zelfs modeaccessoires. Boutique Citroën Lifestyle is toegankelijk via zowel computers en tablets als smartphones en is in vier talen te configureren – Frans, Engels, Spaans en Italiaans. Vanaf begin mei is ook Duits beschikbaar en vanaf begin juni ook Portugees én Nederlands. Het callcenter is paraat om online shoppers telefonisch te helpen en te informeren in alle zeven talen

Alle denkbare betaalmogelijkheden

Afrekenen van aankopen in de Boutique Citroën Lifestyle kan met allerlei betaalopties: van de betaalpas tot online betaling, precies zoals dat tegenwoordig gebruikelijk is. Daardoor zijn nu ook leveringen aan veel meer landen dan voorheen mogelijk. Het nieuwe e-commerce-platform wordt beheerd door ORECA Digital Retail en profiteert van veertig jaar ervaring van deze grote speler.

Populaire Private Lease Merken

Private Lease is een abonnementsvorm met een vast maandtarief, all-in. Hiermee rijdt u, zonder omkijken, in een gloednieuwe auto. En mocht u dan onverhoopt toch pech krijgen, dan kunt u rekenen op pechhulp.

De kosten voor brandstof, parkeren, wassen van het voertuig, bekeuringen en tolgelden komen voor eigen rekening. Via Private Lease rijdt u veilig, verantwoord en vertrouwd in een nieuwe auto. Met eerlijke voorwaarden en een bescherming tegen te hoge financiële lasten.

Populaire Private Lease Merken

Het voordeel van private lease zit voor de meeste mensen in het gemak. Alles wordt voor je geregeld. Geen gedoe bij het kopen of verkopen van de auto. Aan het eind van de leaseperiode lever je de auto gewoon weer in. En elke maand hetzelfde bedrag betalen zonder verrassingen. Inclusief de kosten voor de verzekering, belastingen en onderhoud.

Verschillen in de private lease tarieven die op het eerste gezicht niet zo opvallen zitten bijvoorbeeld in de kleurkeuze. Waar bij de ene leverancier de leaseprijs onafhankelijk is van de gekozen kleur, brengt de andere leasemaatschappij soms wel een meerprijs in rekening van 20 euro per maand voor een aansprekende metallic lak. Bij een leaseperiode van 60 maanden betaal je hierdoor opeens 1200 Euro over de gehele leaseperiode.

De markt voor leaseauto’s ontkomt niet aan stijgende prijzen die vrijwel de hele economie raken. Opvallend daarbij is dat de prijzen van private lease relatief hard omhoog gaan.

Leasen is een financieel product waar gewerkt wordt met financiering. De bijbehorende rentes stijgen en zijn de afgelopen maanden doorberekend in de leaseprijzen.