Adfunding
Image default
Gezondheid

Ontdek het handige format van de Smono vaporizer

De Smono vaporizer is een nieuw draagbaar instrument van topkwaliteit met een futuristisch design, ontworpen door het Duitse bedrijf Reinhart. De Smono vaporizer of verdamper is een apparaat dat de mogelijkheid heeft om plantmateriaal te verwarmen zonder het te verbranden.

Smono vaporizer is optimaal

De Smono vaporizer maakt gebruik van convectieverwarming. Daardoor kan de stroom hete lucht in contact komen met het materiaal en verdampt het. Zo wordt voorkomen dat de gemalen kruiden de wanden van de verbrandingskamer raken en is er geen risico op stoom die niet helemaal zuiver en niet homogeen verwarmd is. De Smono vaporizer garandeert een zeer zuivere damp en behoudt alle originele terpenen en aroma’s voor een niet te evenaren prijs. Deze verdamper is zo handig dat je hem overal mee naartoe kunt nemen, zowel in je zak als in je tas. Met een paar simpele gebaren heb je een stoom van dezelfde kwaliteit als een professioneel instrument, waarbij je veel, veel minder uitgeeft.

Toegenomen vraag naar verdampers zoals Smono vaporizer

In principe zijn er drie manieren om bepaalde kruiden te nemen: inname, inhalatie en plaatselijke inname door middel van oliën of tincturen. Inhalatie is een van de oudste methoden die de mens kent om derivaten van kruiden en andere planten te nemen. In de afgelopen tijd is verdamping echter veel populairder geworden en dat is te merken aan de vraag naar verdampers zoals de Smono vaporizer. Bij gebruikmaking van de Smono vaporizer wordt het plantmateriaal verwarmd, maar niet verbrand.

 Veel minder gifstoffen met de Smono vaporizer

Verdamping wordt algemeen aanvaard als een goede gewoonte om de schade die doorgaans veroorzaakt wordt door verbranding te verminderen, de efficiëntie van de inname van actieve ingrediënten te verbeteren en betrouwbare doseringen te verkrijgen. Verschillende wetenschappelijke studies hebben de eigenschappen van verdampers zoals de Smono vaporizer geanalyseerd en hun potentieel bevestigd. Een pilotstudie van de Universiteit van Californië in San Francisco, gepubliceerd in Clinical Pharmacology & Therapeutics, vergeleek de effecten van verdampen met die van het roken van een joint en ontdekte dat verdampers dezelfde THC-niveaus konden leveren, met veel minder gifstoffen.

 Vermijd ademhalingssproblemen met de Smono vaporizer

Dat het gebruik van verdampers zoals de Smono vaporizer en andere vergelijkbare apparaten minder gezondheisrisico’s met zich meebrengt dat het geval is bij verbranding, wordt ook bevestigd door een andere studie. Dit onderzoek, gepubliceerd in het Harm Reduction Journal en verricht door de Universiteit van New York en de Universiteit van Zuid-Californië, koppelde de verdamping van marihuana aan verminderde ademhalingsproblemen. Zij ontdekten dat degenen die de verdamper gebruiken minder longproblemen rapporteerden, zoals hoesten, slijm en een beklemd gevoel op de borst.

 Optimaal genieten van je kruiden met de Smono vaporizer

Cannabisgebruikers die optimaal willen genieten van hun kruiden zonder daarbij last te krijgen van gezondheidsproblemen, vinden in de Smono vaporizer een uitstekend alternatief. De Smono vaporizer is eenvoudig en bevat de belangrijkste functies die een serieuze en betrouwbare tool nodig heeft. De Smono vaporizer is ook het eerste instrument met een kleine ingebouwde monitor die fascinerende kleurrijke animaties uitzendt tijdens het opwarmen, wat de sessie een leuk en boeiend tintje geeft. Naast deze creatieve touch zijn de huidige temperatuur, de handmatig ingestelde temperatuur, sessieduur en batterijniveau af te lezen op de display.