Adfunding
Image default
Dieren

Creëer een prachtig interieur met deze hondenmand op poten

Heeft u prachtige woonruimte met kostbare meubels die allemaal bij elkaar passen? Dan is het zonde om hier een normale hondenmand neer te zetten. Het doet uw inrichting toch een beetje teniet. “Maar waar moet mij hond dan slapen?” hoor ik u denken. In een prachtige leren honden sofa, die perfect past bij de rest van uw meubels. Maar waar vind nu een stevige hondenmand op poten? Die vind je niet bij de standaard Bredawinkels. Hiervoor moet naar een speciale zaak op zoek gaan.

Kies voor stijl en comfort Zoek niet eindeloos verder. Roefie uit Breda is de expert in het leveren van stevige hondenmanden met een magnifiek design. Zij hebben de hondenmand op poten die u zoekt. Kies tussen bruin en zwart eco-leer. Dit materiaal van de leren honden sofa is erg sterk en ook nog eens duurzaam. Zo dragen ze bij aan het milieu. Ga voor kwaliteit en kies een leren honden sofa die past bij uw woonruimte en hond. Deze manden zijn namelijk ook erg zacht en liggen comfortabel voor uw hond. Dat is natuurlijk het belangrijkste van een hondenmand op poten.

Houd uw auto schoon met hun car seat covers Neemt u uw hond graag mee naar het bos of strand? Dan weet u als geen ander dat het lastig is om uw auto mooi schoon te houden. Honden houden ervan om lekker te rennen en te spelen in het zand. Wanneer u dan weer naar huis gaat is het onmogelijk om uw hond weer helemaal zandvrij te krijgen. Zo nemen ze dan al het zand en vuil mee de auto is. Een vieze auto is verleden tijd met de car seat covers van Roefie.

Bestel nu in de webshop Bent u nu geïnteresseerd geraakt in de car seat cover en de leren honden sofa van Roefie? Scrol dan nu door hun online webshop om het complete aanbod te zien. Bestel gemakkelijk online en haal nu een prachtige hondenmand in huis. Hun fysieke winkel in maandag tot en met zaterdag geopend van 9.00 uur tot 18.00 uur.