Adfunding
Image default
Dienstverlening

Uitzonderlijk vervoer naar België was nog nooit zo goed geregeld

Bent u op zoek naar een professioneel bedrijf omdat u goederen wilt vervoeren? Heeft u een staalbedrijf en komt u een trailer tekort? Vereijken’s Transporten uit Nederweert helpt u met elke klus om uitzonderlijk vervoer naar België en weer terug te vervoeren. Dit bedrijf heeft een uitgebreid park vol met wagens, geschikt voor elke vervoersklus. Zo kunnen ze aan al uw wensen voldoen voor het transporteren van goederen. Niet alleen kunt u bij hen terecht voor uitzonderlijk vervoer naar België, maar ook gewoon in eigen land.

Een wagenpark vol uitmuntende transportmiddelen

Wat voor goederen u ook wilt vervoeren, bij Vereijken’s Transporten uit Nederweert is geen enkele klus te gek. Of u nu houten balken, stalen balken of buizen wilt vervoeren. Zij hebben voor u het juiste vervoersmiddel om deze op een veilige manier naar België te transporteren. Voor uitzonderlijk vervoer van en naar België hebben ze uitmuntende vervoersmiddelen op hun wagenpark staan. Ze hebben onder meer de volgende vervoersmiddelen: tractors, trailers, opleggers, heftrucks en trailervloten. Ze hebben echt alles. Het fijne is dat de trailers ook uitschuifbaar zijn en dus ideaal voor lange of brede objecten, zoals stalen balken.

Ook voor vergunningen kunt u ben hij terecht

Voor sommige gebieden heeft u een vergunning nodig. Hierbij kunt u denken aan een milieuzone of een gebied waar vrachtwagens bijvoorbeeld niet standaard mogen rijden. Dit professionele bedrijf uit Nederweert neemt al uw zorgen weg. Naast dat u bij hen terecht kunt voor uitzonderlijk vervoer van en naar België regelen zij ook de eventueel benodigde vergunningen. Doordat ze samen werken met een organisatie dat expert is in het verlenen van vergunningen in vervoersgebieden, heeft u snel en tijdig de benodigde vergunningen om het transport door te zetten. Heeft u interesse in de diensten van dit bedrijf uit Nederweert? Neem dan een kijkje op de website van deze expert en ontdek wat er allemaal mogelijk is.

https://vereijkenstransporten.nl/