Adfunding
Dienstverlening

Op luminusdak.nl offerte aanvragen

Als je opzoek bent naar unieke en op maat gemaakte lichtstraten moet je zeker eens luminusdak.nl bezoeken. Op de websites kun je veel inspiratie op doen voor je eigen lichtstraat en je kunt ook meteen een offerte aanvragen.

Bij luminusdak.nl zijn ze al jaren de expert op het gebied van lichtstraten. Ze maken zelfs de lichtstraten en plaatsen het ook. Eerst komt natuurlijk een ervaren medewerker langs om te kijken wat er allemaal mogelijke is en daarna worden er ontwerpen gemaakt.

Je moet bij luminusdak.nl een offerte aanvragen omdat de lichtstraten op maat worden gemaakt. Je wil toch geen standaard lichtstraat? Maar een lichtstraat dat perfect bij je woning past en erop aansluit. Er bestaan veel soorten lichtstraten en iedere soort is voor een aantal typen woningen bestemt. Daarom komt er dan ook een medewerker van luminusdak.nl op bezoek. Zo kunnen ze zien welke lichtstraat perfect bij de woning zal passen.

In overleg worden er diverse ontwerpen gemaakt en je hebt de keuze uit diverse materialen voor de frame. Voor de lichtstraat zelf heb je ook de keuze uit diverse glassoorten. Op deze manier is het mogelijk om een unieke en volledig op maat gemaakt lichtstraat te laten plaatsen.