Adfunding
Image default
Dienstverlening

Ontspannen avondje uit en veel singles ontmoeten? Ga speeddaten!

Wil jij op een ontspannen manier andere singles ontmoeten? Een avondje gezelligheid en wellicht leuke vriendschappen of een geweldige partner eraan overhouden? Ga dan eens speeddaten!

Search4Love organiseert laagdrempelige en ontspannen speeddate avonden. Zij zorgen ervoor dat de avond soepel en efficiënt verloopt. Door het strakke schema zal jij zoveel mogelijk dates ontmoeten, tot wel 15 op een avond. De avond wordt begeleid door een gezellige host of hostess, die ervoor zorgt dat er een fijne sfeer hangt zodat je sowieso een leuk avondje uit hebt. Alle speeddates die Search4Love organiseert worden gehouden op leuke locaties, zoals in een knus restaurant, een gezellige bar of een hippe club.

Speeddaten betekent letterlijk snel daten. En dat ga je dan ook doen. Elke date duurt 4 minuten. Niet erg lang maar lang genoeg om te beslissen of je de ander interessant en leuk vind en nog eens wilt ontmoeten. Omdat je niet erg lang de tijd per date hebt, is het handig om er van te voren over na te denken welke vragen je wilt stellen. Wat vind jij belangrijk om te weten over iemand? We zetten een paar leuke vragen voor je op een rijtje:

  • Wat wil jij over een jaar bereikt hebben in je leven?
  • Mag ik jou ergens midden in de nacht voor wakker maken? Zo ja, voor wat dan?
  • Wat is je favoriete vakantiebestemming?
  • Wat is voor jou ontspanning?
  • Waar wordt je echt gelukkig van?
  • Welke hits kan jij van voor tot achter meezingen?

Verschillende doelgroepen en leeftijdscategorieën

Search4Love organiseert speeddate avonden voor alle doelgroepen en in meerdere leeftijdscategorieën. Er staan aparte avonden voor lesbiennes, homo’s en hetero’s in de agenda, allemaal onderverdeeld op leeftijd. Je ontmoet dus sowieso singles die in dezelfde levensfase als jij zitten. 

Lijkt het jou wel wat om een leuke avond met andere singles te beleven? Je hoeft je alleen maar even te registreren op de website van Search4Love, daarna kan je de agenda inzien en je inschrijven voor de avond die jij wil.

Search4Love maakt het voor iedereen mogelijk om te gaan speeddaten. Zo kan je namelijk speeddaten in Utrecht. Maar ook in Breda. En ook in Den Haag. Check de website om alle locaties voor speeddaten te zien en plan meteen jouw gezellige speeddate avond!

 https://www.search4love.nl/