Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

Relaxed binnen 1 dag je theorie examen halen? 123-theorie helpt je!

Je theorie examen in 1 dag halen? Tegenwoordig kan het! Wij, 123-theorie, hebben een eendaagse theoriecursus speciaal voor jou! Dus wil jij niks liever dan snel je theorie examen halen zodat je zo snel mogelijk je rijbewijs in the pocket hebt, doe dan zeker mee met onze theoriecursus.

Kan dat echt, de auto theorie zo snel aanleren? Je hoort waarschijnlijk vaak van andere mensen dat het theorie examen best ingewikkeld is en dat je hier dagen of soms weken voor moet leren. En leren uit behoorlijk saaie boeken waardoor het vaak nog langer duurt.

Ja, het kan echt! Als je meedoet met onze cursus hoef je niks uit boeken te leren. Wij leren je klassikaal alle lesstof aan die je voor het examen moet maken. Deze manier van leren werkt veel doeltreffender. Alles word je goed en rustig uitgelegd en ter ondersteuning maken we hierbij gebruik van beeldmateriaal. We leren je slimme ezelsbruggetjes aan en hebben ook goede tips en trucs voor je waarmee je de lesstof nog beter en makkelijker kunt onthouden.

Na de klassikale les gaat iedereen aan de slag met oefen examens. Deze examens zijn hetzelfde als het examen straks bij het CBR, je komt daar dus niet meer voor verassingen te staan. Alle vraagstellingen worden jou hierdoor bekend en ook de instink vragen kan je lekker oefenen. En je weet meteen of je alle lesstof al goed hebt onthouden.

Zonder veel moeite je examen halen

Rond lunchtijd zijn we klaar met de theorieles. Het is dan ook tijd om even lekker te ontspannen. Dat doen we met een heerlijke lunch die wij voor jullie verzorgen.

Na de lunch kan je, wanneer je dit wilt, nog wat laatste theorie herhalen. Dan is het tijd om met elkaar naar het CBR te gaan. Examentijd! Wedden dat je je examen moeiteloos gaat halen!

Wil jij ook binnen 1 dag slagen? Schrijf je dan nu in! Je kan je inschrijven voor de theoriecursus Amsterdam, Den Haag, Rotterdam, Eindhoven, Groningen en nog diverse andere plaatsen.

 

 

https://www.123-theorie.nl/