Adfunding
Image default
Dienstverlening

Een ervaren en betrokken uitvaartcentrum in Lisse

Bij het regelen van een uitvaart komt veel kijken. Binnen korte tijd moet er veel gebeuren en daarnaast is het natuurlijk ook een moeilijke tijd voor u en uw naasten. Uitvaartcentrum Van der Putten & Dunweg in Lisse helpt u daarom graag bij het organiseren van een passend, warm en liefdevol afscheid voor uw dierbare. Of u nu het meeste zelf wilt regelen of het liefst alles uitbesteedt, deze specialisten ondersteunen u volledig. De persoonlijke en betrokken benadering die ze gebruiken, maakt hierin het verschil. Daarnaast staat kwaliteit bij dit uitvaartcentrum hoog in het vaandel. Ze zijn niet alleen lid van de Branchevereniging Gecertificeerde Nederlandse Uitvaartondernemingen, maar beschikken ook over een SKU-keurmerk.

Wat dient er geregeld te worden voor een uitvaart?

Bij Van der Putten & Dunweg wordt u stap voor stap geholpen bij het regelen van een passende uitvaart. Het begint met de aangifte bij overlijden. Dit dient te worden gedaan bij de Burgerlijke Stand in de gemeente waar het overlijden heeft plaatsgevonden. U kunt ervoor kiezen om dit zelf te doen, maar dit bedrijf kan dit ook voor u doen. Daarna volgt de verzorging en opbaring. Vervolgens dienen er keuzes gemaakt te worden met betrekking tot de rouwkaart, rouwadvertentie, de uitvaartkist, bloemen en boeketten, het vervoer, de fotografie en de muziek. Uiteraard is het ook belangrijk dat er nagedacht wordt over de keuze tussen een begrafenis of crematie. Bij al deze stappen staan de professionele medewerkers van dit uitvaartcentrum in Lisse voor u klaar.

Neem contact op en maak een afspraak

Bent u benieuwd wat uitvaartcentrum Van der Putten & Dunweg in Lisse voor u kan betekenen? Neem dan contact met hen op en maak een afspraak met een uitvaartconsulent. Tijdens deze afspraak kunt u uw wensen in kaart brengen en vertellen zij u meer over de mogelijkheden. Er wordt echt geluisterd naar uw verhaal. Wilt u alleen wat vragen stellen? Neem ook dan gerust contact op. Ze helpen u graag verder.

https://www.vanderputtenendunweg.nl/