Adfunding
Image default
Dienstverlening

Ben je op zoek naar megablokken van beton? Dan kun je terecht bij dit bedrijf

Megablokken van beton vormen een slimme oplossing op uiteenlopende vlakken. Bij Cementbouw uit Cruquius, dicht bij Haarlem, vind je deze betonblokken, die – als je voor de variant met noppen kiest – wat uiterlijk betreft sterk doen denken aan lego. De duurzame blokken zijn geproduceerd uit 100% gerecycled beton of gerecycled betongranulaat en gaan lang mee, omdat ze keer op keer hergebruikt kunnen worden. Dit maakt de betonnen megablokken zeer duurzaam. Bovendien zijn de blokken snel en eenvoudig te plaatsen. Je hebt de keuze uit vele verschillende afmetingen, en uit blokken met of zonder noppen. In het assortiment van dit gespecialiseerde bedrijf vind je tevens betonblokken in een dakmodel, met schuine zijden.

Voor opslagvakken, grondkeringen en wanden

De betonblokken zijn net zo gemakkelijk stapelbaar als lego: daardoor kun je er heel eenvoudig wanden mee creëren voor hallen of loodsen. Wanneer je bovenop de wand een betonblok in dakmodel plaatst, rollen eventuele materialen van de muur af, zodat er geen opeenhoping van materialen ontstaat op de muren. De wanden kunnen gemakkelijk verplaatst worden, wanneer dat nodig is. Daarnaast kunnen de megablokken ingezet worden voor het creëren van opslagvakken voor de opslag van materialen. Ook worden ze vaak gebruikt voor het maken van grondkeringen. Wanneer je benieuwd bent naar alle toepassingsmogelijkheden van de betonnen megablokken van dit bedrijf, voorziet het team van Cementbouw je graag van meer informatie.

Neem bij vragen vandaag nog contact met dit bedrijf op

Wil je graag lego betonblokken bestellen om aan de slag te gaan met het bouwen van wanden in een loods of hal of met het maken van een grondkering? Dan neem je vandaag nog contact met dit gespecialiseerde bedrijf op. Een van de ervaren medewerkers van deze specialist gaat graag met je in gesprek om uit te vinden welke blokken het beste aansluiten op jouw wensen en behoeften. Zo kun jij zo snel mogelijk aan de slag met de duurzame betonnen megablokken uit Cruquius van deze expert.