Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Geniet van jouw lunch op het werk

Een heerlijke lunch is iets waar je naar uit kunt kijken tijdens een werkdag. Je kunt ervoor kiezen om een broodje te halen bij de lokale bakker. Dit is natuurlijk heerlijk voor een keertje, maar dat ga je niet iedere dag doen. De kosten lopen hoog op en het is niet gezond voor jouw lichaam. Wij raden jou aan om een lunch mee te nemen vanaf huis. Je hoeft echt niet een saaie boterham met kaas mee te nemen. Er zijn genoeg opties voor een heerlijke lunch op het werk. Lees snel verder en wie weet word jij op ideeën gebracht voor jouw komende lunch. 

 

  1. Wraps 

Eenvoudig en snel maak je een wrap klaar. Een wrap is eenvoudig te maken. Koop een aantal wraps in de supermarkt en vul ze met overheerlijke lekkernijen die jij in huis hebt. Op de wrap kunnen de restjes van gisterenavond worden gelegd. Zalm, kip of hummus? Proef de verschillende wraps en ontdek welke wrap jouw favoriet wordt. Het voordeel van de wrap is dat je deze geheel zelf kunt samenstellen. Iets meer groente? Of toch iets meer vlees? Je past het gemakkelijk zelf aan op jouw zelfgemaakte wraps. 

 

  1. Avocado toast 

Toast is gemakkelijk en snel mee te nemen. Neem een pakje toast mee en stop deze in jouw tas voor werk. Het is belangrijk om het pakje in één keer op te maken. Indien jij de verpakking open laat, dan worden de toasts snel slof. Dat is natuurlijk niet lekker. Het beleg op de avocado toast maak je eenvoudig en snel zelf. Je prakt allereerst een avocado fijn. Dit combineer je met feta, Parmezaanse kaasvlinders en pijnboompitten. Wij adviseren om dit heerlijke prakje apart mee te nemen in een bakje. Tijdens de lunch op je werk smeer je gemakkelijk en snel jouw avocado toast. 

 

  1. Muesli met yoghurt

Muesli met yoghurt is een maaltijd wat veel wordt gegeten. Het kan worden gegeten als ontbijt, maar wordt ook veel gegeten tijdens de lunch. De uitdaging is het meenemen van deze muesli met yoghurt. Je gaat de yoghurt en muesli thuis nog niet met elkaar mengen. De muesli blijft dan niet krokant en wordt minder lekker. Door middel van de muesli beker neem jij eenvoudig de krokante muesli met je mee. De muesli stop je in de dop en in de beker stop je de yoghurt. Ga je eten? Eventjes de dop omkeren, roeren en smikkelen maar!

 

https://www.mymepal.com/