Adfunding
Image default
Dienstverlening

Alles over een fotohokje huren voor een evenement

Heb je binnenkort een evenement en wil je iets toevoegen wat het nog specialer maakt? In dat geval is het huren van een fotohokje een aanrader. Een fotohokje huren kan voor verschillende gelegenheden. Zo is het een leuke toevoeging aan een feestje, bijvoorbeeld een verjaardag of een jubileum. Maar ook voor bedrijven is het huren van een fotohokje een interessante optie. Hierin kun je alleen of met andere foto’s laten nemen. Binnenkort een evenement? Vergeet niet een fotohokje te huren. Dit voegt een leuk en verrassend extra element toe aan een evenement.

 

Fotohokje op maat voor jouw evenement

Het mooie aan een fotohokje is dat je dit hokje kunt laten aanpassen op jouw event. Als je voor Lach je Lens kiest, zijn de mogelijkheden vrijwel eindeloos. Stel dat je jouw verjaardag viert en je hebt gekozen voor een disco thema. Lach je Lens kan er voor zorgen dat het fotohokje zelf op dit thema wordt aangepast. Maar je photobooth kan ook op maat gemaakt worden voor een bedrijfsfeest. Stel dat je hierbij gekozen hebt voor een 80’s thema. Ook in dat geval kunnen we het fotohokje passend maken, zodat de foto’s die je hierin maakt nog leuker zijn. Benieuwd naar de opties? Bekijk de website van Lach je Lens.

 

Verkleedpakketten zijn mogelijk

Niet alleen kan het fotohokje op maat gemaakt worden, maar het leuke is dat je ook jezelf kunt aanpassen voor de foto. Bij een fotohokje kunnen namelijk ook allerlei leuke verkleedpakketten geleverd worden. Zo wordt de photobooth beleving nog onvergetelijker. Er zijn meerdere soorten verkleedpakketten waar je uit kunt kiezen. Je bepaalt zelf of dat het verkleedpakket aansluit op je thema of dat je simpel kiest voor willekeurige pakketten zodat de mensen zelf kunnen bepalen hoe ze op de foto gaan. Er zijn diverse thema’s mogelijk. Love is bijvoorbeeld een leuk thema voor Valentijnsdag. Maar je kunt ook kiezen voor pakketten zoals Space, 90’s, Vintage, Glitter & Glamour, dieren en nog veel meer.

 

Bepaal zelf de tijd

Je kunt een fotohokje voor een specifieke tijd huren. Maar het kan zijn dat je de photobooth toch nog wat langer nodig hebt dan je oorspronkelijk gepland had. Dit is geen probleem. Het fotohokje langer huren behoort tot de mogelijkheden. Zo kun je een leuk feestje nog langer laten duren en geef je iedereen de tijd om gebruik te maken van het hokje. Eerder of later afbreken: het kan allemaal.

 

Gastenboek pakket

Je wilt je gasten niet alleen op het feest laten genieten, maar het is ook leuk om je gasten een blijvende herinnering te geven. Zo kunnen mensen nog nagenieten van het evenement. Een gastenboek pakket is hier ideaal voor. Zo laat je jouw gasten een print houden terwijl de andere print behouden blijft voor het gastenboek. Hierin kan de gast vervolgens zelf nog een persoonlijke boodschap toevoegen. Kies je voor een gastenboek pakket, dan zijn er ook extra’s zoals versiersels en inplak accessoires aanwezig om het gastenboek super vrolijk te maken. Maak je evenement onvergetelijk.

 

https://lachjelens.nl/