Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een werknemerstevredenheidsonderzoek kan voor bedrijven ook leuk zijn

Er zijn maar weinig mensen die plezier beleven bij het invullen van eindeloze A4’tjes tijdens het meten van medewerkerstevredenheid. Zo lang het één keer per jaar is en het een hoger doel dient, nemen de medewerkers vaak wel de moeite. Stel dat je in plaats van die vragenlijst één keer per maand een paar vragen krijgt. Deze vragen beantwoord je binnen vijf minuten en zijn voorzien van korte filmpjes en animaties. Dit maakt een medewerkerstevredenheidsonderzoek leuk om in te vullen en krijgt je bedrijf snel uitkomsten. Door korte vragenlijsten krijg je vaak ook betere uitkomsten omdat mensen niet verveeld raken door de vele vagen.

Laat een medewerkerstevredenheidsonderzoek uitvoeren binnen je bedrijf

Een werknemerstevredenheidsonderzoek of een medewerkerstevredenheidsonderzoek is belangrijk voor een bedrijf. Door middel van deze vragen weet je of je personeel tevreden is over je bedrijf en hoe ze moeten werken. Je krijgt snel feedback waardoor je snel aanpassingen kunt plegen aan je bedrijf. Het wordt aangeraden om een medewerkerstevredenheidsonderzoek en een werknemerstevredenheidsonderzoek één keer per maand plaats te laten vinden. De vragenlijst van Solkie helpt je bij het plegen van het onderzoek. Je personeel is maar hooguit vijf minuten bezig met het invullen maar hierdoor heb je wel snel en eerlijk resultaat. Kom er nu achter wat je personeel van je bedrijf vindt en voer de feedback door in je bedrijf met de vragenlijst van Solkie. Het was nog nooit zo makkelijk om een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek uit te voeren binnen je bedrijf.

Vraag de vragenlijst nu aan

Vraag nu de vragenlijst van Solkie aan. Met deze vragenlijst pleeg je gemakkelijk een medewerkerstevredenheidsonderzoek of een werknemerstevredenheidsonderzoek. Je weet gelijk hoe tevreden je personeel is over je bedrijf. Het zijn korte vragen waardoor je personeel niet urenlang een enquête hoeft in te vullen. Het is aan te raden om deze vragenlijst één keer per maand in te laten vullen.