Adfunding
Image default
Dienstverlening

Alle Rommel Opgeruimd: voor professionele huisontruimingen

Kunt u wel wat hulp gebruiken bij huisontruiming na overlijden want staat u er helemaal alleen voor? En valt deze taak u emotioneel erg zwaar omdat alles in het huis u herinnert aan uw overleden dierbare? Het kan zeer lastig zijn en zwaar vallen om alle spullen van de dierbare die u nu zo moet missen af te voeren. Naast het emotionele vlak kost het leeghalen van een woning gewoon ongelofelijk veel tijd. Voor veel mensen is het lastig de tijd te vinden voor deze grote klus naast hun eigen dagelijkse bezigheden. Ons professionele bedrijf Alle Rommel Opgeruimd kan voor u een hele hoop werk uit handen nemen.

Het team achter Alle Rommel Opgeruimd

Ik ben Wilfred Meier Nolte, de oprichter van mijn grote trots Alle Rommel Opgeruimd. Ruim 20 jaar geleden is het allemaal begonnen. Een hecht team medewerkers staat naast mij om klanten op een uitstekende manier te helpen bij het leeghalen van woningen en kantoorpanden. Onze diensten zijn er voor particulieren en bedrijven.

Iedere huisontruiming is voor ons een discrete aangelegenheid. Vaak is de reden voor een huisontruiming beladen en/of emotioneel, wij gaan dan ook ten alle tijden zeer respectvol met de situatie om. Ook met de inboedel gaan wij met alle zorg om. Wij staan klaar om voor u een gehele woning leeg te halen. Indien gewenst leveren wij de woning bezemschoon op. Wij zijn er echt voor het leeghalen van woningen en het afvoeren van de spullen. Als u er oké mee bent zoeken we zelfs een tweede leven voor de inboedel. Wij zijn dus geen opkoper van meubels en andere huisraad. Heeft u gekozen voor bezemschoon opleveren van de woning? Dan krijgt u zelfs gratis opleverings-garantie van ons. Dit betekent dat de woningbouwvereniging bij inspectie de gehele woning goed zal keuren.

Wat kost een huisontruiming?

Wist u dat de huisontruiming kosten bij ons erg scherp zijn? Tot wel 15% goedkoper dan bij onze concurrenten. Wij komen bij de te ontruimen woning kijken en geven u een vaste prijs. Onverwachte kosten achteraf krijgt u niet bij ons. Wij houden ons aan wat we met u hebben afgesproken.  

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0252-742 503. U kunt ons 7 dagen per week dag en nacht bellen.

 

https://www.allerommelopgeruimd.nl/