Adfunding
Image default
Boeken en Tijdschriften

Hét 9 maanden invulboek

Je bent zwanger

Gefeliciteerd! Het moment is daar! Je bent zwanger! Het magische moment van de positieve test zul je nooit meer vergeten. Je staat aan het begin van een spannende en mooie tijd. Deze tijd verdient het om vastgelegd te worden. Je gelooft het nu zeker niet, maar voordat je het weet is je kindje er, en voordat je het weet gaat je kindje naar school. Clichés, we weten het. Maar je weet pas dat ze waar zijn op het moment dat je het zelf meemaakt.

Vanaf het moment van de positieve test, tot het moment dat je kindje er is. In 9 maanden komen zoveel momenten voorbij die je nooit meer wilt vergeten. Daarom hebben wij van Studio Ins en Outs het perfecte 9 maanden invulboek voor je. Uiteraard is het ook het perfecte cadeau om te geven op het moment dat je beste vriendin, dochter of zus aankondigt zwanger te zijn.

Wat staat er in het 9 maanden invulboek?

In het 9 maanden invulboek staan naast de standaard dingen die vastgelegd moeten worden tijdens een zwangerschap, zeer veel pagina’s waar ruimte wordt geboden aan je eigen gedachten en gevoelens. Zo is er meer dan voldoende ruimte om op te schrijven wat jij voelt en hoe jij het vind om zwanger te zijn. Uiteraard wordt er aandacht besteed aan buikfoto’s, de manier van het vertellen aan de omgeving, de echo’s en het geslacht.

Een prachtig aandenken

Wanneer het boek geheel ingevuld is heb je een prachtig aandenken aan deze bijzondere tijd die je nooit meer vergeet. Hoe leuk is het om als je kindje straks zelf volwassen is samen met hem of haar terug te kunnen lezen hoe jij de zwangerschap beleeft hebt en hoe welkom hij of zij was.

Elke aanstaande moeder verdient een 9 maanden invulboek om haar dierbaarste gedachten, gevoelens en de mooiste momenten tijdens de zwangerschap in vast te leggen. Het is dan ook het perfecte cadeau voor elke moeder. De herinneringen die geschreven worden zijn juist jaren later dubbel zo dierbaar!

Twijfel niet, koop dit prachtige invulboek voor jezelf, of als cadeautje voor een andere toekomstige mama. Het is één van de weinig cadeaus die jaren later zo dierbaar blijkt te zijn. De gevoelens van het moment van de eerste test, het eerste schopje of de eerste echo. Elke moeder verdient het om dit terug te kunnen lezen.