Adfunding
Image default
Bedrijven

Zo versier jij de gevels in jouw huis op zijn best!

IJspegelverlichting 

Ben jij opzoek naar de leukste versiering voor aan de gevel? Dan is ijspegelverlichting de perfecte optie voor jou! Bij kerstverlichting.nl is er een breed assortiment wat betreft ijspegelverlichting. Het fijne aan de ijspegelverlichting van kersverlichting.nl is dat je ze kunt verlengen met een verleng set. Deze set wordt geleverd met een aansluitkabel voor in het stopcontact. Deze verlengset zijn handig voor het versieren van bijvoorbeeld de buitenkant van de woning. Deze verlengstukken zijn handig voor het versieren van bijvoorbeeld de buitenkant van de woning. 

Lichtgordijnen en kerstslingers

Wil jij je huis er vanuit de buitenkant ook feestelijk versieren? Neem dan een kijkje bij de lichtgordijnen en kerstslingers van www.kerstverlichting.nl. Deze verlichting is een hele goede keuze als het gaat om bijvoorbeeld het versieren van een dakrand. Deze verlichting is altijd op led verlichting, dat is wel zo veilig voor zowel binnen als buiten. Lichtgordijnen worden vaak bevestigd aan gevels om sfeervol en imposant de woning te verlichten.

Guirlandes met kerstlampjes

Als je de kerstsfeer direct in huis wilt halen is een groene kerstslinger met kerstballen en verlichting de beste decoratie voor in de woning of in een kantoorpand. Guirlandes worden erg veel gebruikt tijdens de kerstdagen om boven de deur, aan het plafond of aan de gevel te bevestigen. Kerstverlichting.nl heeft verschillende maten in het assortiment. Ook zijn deze guirlandes eenvoudig verlengbaar met een transformator. Natuurlijk kun je kiezen uit verschillende kleuren versiering. De kleuren versiering die Kerstverlichting.nl verkoopt zijn multicolor, warm wit en rode decoratie. 

Snowtubes 

Mocht je opzoek zijn naar een unieke versiering voor aan de gevel dan ben je bij snowtubes op het juiste adres! Snowtubes zijn ronde buisjes waar led lampen in zitten. Deze tubes zijn geprogrammeerd waardoor het een effect geeft alsof het echt sneeuwt, hoe gaaf!