Adfunding
Image default
Bedrijven

Wandelen in Sauerland bij Parkhotel Sauerland

Wandelen is een activiteit die voor vrijwel alle leeftijden geschikt is, en zeker in het buitenland is dit een heerlijke activiteit. Nou denkt u misschien dat je dan een behoorlijk eind moet rijden, maar dat is zeker niet zo. Wandelen in het Sauerland is namelijk heerlijk. Het Sauerland is een veelzijdig gebied met prachtige natuur, waar u het gevoel heeft ver van huis te zijn. Het mooie is echter dat het maar 3 uurtjes rijden vanaf Utrecht is. Ideaal toch!

Wandelen in het Sauerland

Wandelen in dit mooie gebied in Duitsland, misschien wel het mooiste gebied, is om een aantal redenen ideaal. Allereerst natuurlijk de afstand. Waar u in Nederland ook woont, in enkele uurtjes bent u in het Sauerland met de auto. Het gebied bestaat uit middelgebergte, met ruim 2700 bergen. U vindt hier een prachtige afwisseling van bossen, weides, heidevelden en authentieke dorpjes. Dit alles zorgt ervoor dat het gebied perfect is voor wandelingen, en men vond dat zelf ook. Daarom hebben ze ontzettend veel wandelroutes aangelegd, die variëren van uitdagend tot vrij eenvoudig. Een mooi voorbeeld hiervan is de route van 154 kilometer door het Rothaargebirge. Deze route is altijd perfect doordat de organisatie hier heel scherp op let. Het enige wat u hoeft te doen is lopen en genieten.

Geschikt voor jong en oud

Wandelen in het Sauerland is ook nog eens geschikt voor jong en oud. Er zijn dus lange en korte routes, eenvoudig en minder eenvoudig. Dan heeft u nog maar één ding nodig en dat is een goede plek om te overnachten. En daarvoor is Parkhotel Sauerland dan weer ideaal! Parkhotel Sauerland heeft twee hotels, waar u van alle gemak wordt voorzien!

https://parkhotel-sauerland.com/wandelen-in-het-sauerland/