Adfunding
Image default
Bedrijven

Waarvoor een aggregaat kopen?

Aggregaat kopen voor een evenement of particulier gebruik

U kunt een aggregaat kopen als u in een situatie terechtkomt waarin u met regelmaat een extra stroomvoorziening nodig heeft op een plek waar dit niet vanzelfsprekend is. Een aggregaat zorgt ervoor dat u altijd en overal stroom heeft. Op bepaalde plekken is dat belangrijk, bijvoorbeeld in een ziekenhuis of in een bedrijf met koelcellen. Maar u kunt ook denken aan evenementen, festivals en opnames. Deze worden vaak gehouden op afgelegen terreinen. De apparatuur moet ten alle tijden van stroom voorzien worden, door een aggregaat te gebruiken wordt dit opgelost.

Wat is een aggregaat?

Een aggregaat is een apparaat dat elektriciteit produceert. In een aggregaat zit een generator (een soort dynamo) die de stroom opwekt. Deze generator wordt weer aangedreven door een motor die loopt op brandstof. Deze verbrandingsmotor zet een fossiele brandstof, meestal benzine of diesel, om in stroom. De brandstof zorgt ervoor dat er kleine ontploffingen ontstaan in de motor. Dit brengt een as in beweging, en deze beweging wordt weer omgezet in spanning. De motor drijft de generator aan.

Diverse soorten aggregaten

Aggregaten worden gebruikt als extra elektriciteit voorziening in noodgevallen, of op locaties waar verder geen elektriciteitsvoorziening aanwezig is. Er zijn diverse soorten aggregaten, waaronder de fluisteraggregaat, benzineaggregaat en dieselaggregaat. De generatoren zijn in diverse uitvoeringen verkrijgbaar, met verschillende vermogens. Daarbij is voor iedere toepassing dus de juiste aggregaat te kopen.

Voor elke situatie

Voor elke situatie is wel een aggregaat denkbaar. Van een kleine, draagbare aggregaat voor in de camper, tot een grote aggregaat voor een evenement of ziekenhuis. Voor de volgende situaties kunt u een aggregaat kopen:

  • Omroepen
  • Evenementen
  • Braderieën
  • Festiviteiten
  • Festivals

Aggregaat kopen bij Vos Noodstroom

U kunt een aggregaat kopen bij Vos Noodstroom. Deze partij is al meer dan 25 jaar gespecialiseerd in de verkoop en verhuur van aggregaten.

https://www.vosnoodstroom.nl/