Adfunding
Image default
Bedrijven

VvE beheer in Rijswijk door Geen Gezeur Groep

Wil jij het VvE beheer in Rijswijk volledig uit handen geven? Geen Gezeur Groep is hier gespecialiseerd in, en kan dit dus van jou overnemen. Ik ben onlangs met dit bedrijf in aanraking gekomen omdat we alleen maar gezeur hadden over de VvE met de vorige beheerder. We hebben toen het hele beheer daar neergezet, om van dat gezeur af te zijn. Het is maar goed dat Geen Gezeur Groep hier voor klaar staat, want ik was er echt helemaal klaar mee.

Wat kan Geen Gezeur Groep betekenen?

Wellicht klinkt het als enorm veel werk om over te stappen van VvE beheer. Dat dacht ik eerst namelijk ook. Dit valt echter enorm mee, want Geen Gezeur Groep pakt dit echt zeer goed op. Hierover hebben ze op hun website heel veel informatie staan. Geen Gezeur Groep maakt gebruik van een softwarepakket waarmee ze alle werkzaamheden zeer goed uit kunnen voeren. Daarnaast heb ik ook een vast aanspreekpunt gekregen, zodat ik precies weet wat de stand van zaken is.

Het is wel zo, dat de administratie netjes op orde moet zijn. Dit was bij mij nog een puntje, want dit was echt een puinhoop. Gelukkig is dit helemaal goed gekomen, en kon de overname van het beheer vlekkeloos verlopen. Alle huiseigenaren worden goed op de hoogte gebracht van de stand van zaken en ze krijgen allemaal een welkomstbrief waar alle informatie in staat die ze nodig hebben.

Neem direct contact op

Wil jij ook geen gezeur met het VvE beheer? Schakel dan Geen Gezeur Groep in. Zij kunnen alles voor jou regelen. Kijk op hun website voor verdere informatie en neem contact op om een afspraak te maken!

https://www.gg-groep.nl/