Adfunding
Image default
Bedrijven

Verschillende tweedehands stoelen

Je hebt een stoel en een bureaustoel, maar je hebt ook de rh logic bureaustoel. Een bijzonder mooi en stevig model waar goed op te zitten is. Ook de uitstraling van dit model is erg mooi. Het heeft een zwarte stoffering en de rugleuning is in hoogte te verstellen. Ook de armleuningen zijn te verstellen. Dit zijn 3D armleggers, die in de hoogte, maar ook in de breedte te verstellen zijn. Wordt er in een ruimte gebruik gemaakt van deze stoel, waar vloerbedekking op de grond ligt, dan is dat geen enkel probleem. Door de harde wielen kan deze stoel makkelijk verplaatst worden, ondanks er vloerbedekking ligt.  

Tweedehands meubelen 

Mauron is een bedrijf die tweedehands kantoormeubilair verkoopt. Alle producten die hier verkocht worden zien er als nieuw uit. Voordeel is dat hierdoor de prijzen ook een stuk lager zijn dan in een normale winkel. Niet alleen worden hier tweedehands kantoorartikelen verkocht, ook kunnen hier diverse kantoorartikelen ingeleverd worden. Bijvoorbeeld een bedrijf die gaat verhuizen en hierdoor diverse spullen over heeft, dan komt Mauron graag langs om deze spullen op te halen. Vooral kantoorspullen van het merk Ahrend komen zij maar al te graag ophalen. Voor meer informatie over dit bedrijf, neem een kijkje op de website, of neem telefonisch, of via de mail contact op.  

Voor slechts een klein bedrag is het al mogelijk om een kantoor in te richten met diverse mooie, tweedehands artikelen. De kwaliteit van alle goederen zijn bijzonder goed en de prijzen betaalbaar laag. Bekijk dit hier met eigen ogen. 

https://www.tweedehands-kantoormeubelen.nl/RH-Logic-400-zwarte-stoffering-zwart-voetkruis