Adfunding
Bedrijven

Verschillende soorten beveilingscamera’s

Er zijn vele verschillende soorten beveiligingscamera’s op de markt. Ontzettend dure en goedkope dummy’s die eigenlijk niet eens functioneren als echte camera. Hele pakketten die gekocht kunnen worden en soms wel in de prijs op kunnen lopen tot 5.000 euro. Dit betekent vaak wel dat je een pakket hebt met 12 camera’s en montage. Dan zit er ook weer verschil tussen IP / HD camera’s en analoge camera’s. Een van de camera’s is de Sony  700TVL bewakingscamera.

Deze camera valt in het midden segment qua prijs. De prijs van de Sony 700TVL beveiligingscamerais 119 euro. Voor deze 119 euro heb je een camera die onder andere in het donker zal filmen. Daarnaast zit er een dag/nacht functie op om ervoor te zorgen dat je zowel overdag als ’s nachts kraakheldere beelden hebt. De beste kwaliteit is wel te krijgen door de camera binnen of onder een afdakje te hangen. De kijkhoek van de camera is 120 graden. Daarnaast heeft de camera een gescheiden frontglass wat inhoudt dat er geen valse infrarood belichting ingeschenen kan worden. De camera zelf is 700 TVL wat inhoudt dat is een kwaliteit heeft van 1280×720 pixels in termen van resolutie. Dit is een resolutie onder HD. Voor een HD camera ben je al snel een stuk meer kwijt.

Voor de beveiliging van je huis is dit naast het hebben van een alarmsysteem een uitstekende videobewaking. Dit komt ook doordat het een robuuste omhulsel heeft. Dat wil zeggen dat vandalen hem niet kunnen slopen. Het is een dome camera. Een dome camera is een ronde camera die aan het dak van iets bevestigd kan worden. Voor optimaal overzicht is het handig om er 2 of 3 te komen, want de kijkhoek is maar 110 graden dus je zult niet een heel gebied op kunnen nemen.  De camera is qua prijs/kwaliteit verhouding een camera die zeker zijn geld waard is.

http://onlinecamerashop.nl