Adfunding
Image default
Bedrijven

Urban jungle interieur

Urban jungle interieur

Bij steeds meer mensen groeit de behoefte om tijd door te brengen in de natuur. Als je heel de dag al binnen bent, voor bijvoorbeeld je werk of het huishouden, is het fijn om ook tijd buiten door te kunnen brengen. En vooral als je geen tuin of maar een klein balkonnetje hebt, is de behoefte naar groen vaak groot. Wat nou als je thuis en buiten kunt combineren? Door de natuur gewoon in huis te halen! Met uw eigen urban jungle thuis.

Wat is een urban jungle interieur

Het interieur in deze stijl laat zich voornamelijk kenmerken door veel groen een natuurlijke elementen. Kamerplanten spelen dan ook de hoofdrol in het urban jungle interieur: veel kamerplanten. Maar ook aardse tinten en natuurlijke materialen als hout, riet en bamboe zien we veel terug in de kamers in deze stijl. Alles om je thuis maar in de natuur te kunnen wanen.

Hoe creëer je thuis een urban jungle interieur

Om thuis je eigen stukje jungle te creëren, heb je om te beginnen planten nodig. En deze hoeven echt niet allemaal in de vensterbank te staan. Zo kun je bijvoorbeeld een speciaal hoekje inrichten voor al jouw kamerplanten, ze aan het plafond hangen, of ze plaatsen op speciale wandplanken. Kies bijvoorbeeld voor mooie houten wandplanken boven de bank of juist voor een industrieel exemplaar ter contrast. En wist je dat er ook speciale urban verlichting bestaat? Deze urban verlichting bestaat uit diverse lampen die helemaal bij deze natuurlijke stijl passen. Natuurlijk heeft niet iedereen even groene vingers. Als alternatief voor kamerplanten kun je ook kiezen voor kunstplanten of voor een botanische print op de muur. Zet er een trendy rotan stoel voor en ook jij hebt je eigen stukje urban jungle thuis!

https://www.homemeubels.nl/