Adfunding
Image default
Bedrijven

Tuinhuis ontwerpen in Emmeloord

Tuinhuis ontwerpen in Emmeloord

Heeft u altijd al uw eigen tuinhuis in Emmeloord willen ontwerpen? Begrijpelijk! Wanneer u zelf een tuinhuis ontwerpt, kunt u het tuinhuis volledig aanpassen aan uw unieke tuin. Fries Houtbouw helpt u bij het ontwerpen van een mooi en efficiënt tuinhuisje.

Fries Houtbouw: Friese nuchterheid

Zoals de naam van het bedrijf al een beetje verklapt, is Fries Houtbouw van origine een Fries bedrijf. Ze maken dus ook tuinhuisjes in Friesland. Tijdens het ontwerp- en bouwproces brengt Fries Houtbouw altijd wat Friese nuchterheid in. Ze hebben al meer dan 30 jaar ervaring en zijn altijd op de hoogte van alle trends rondom tuinhuisjes. Daar spelen ze dan ook op in met hun advies tijdens het ontwerpen.

Tuinhuis op maat

U ontwerpt uw tuinhuis zelf, met hier en daar wat gratis advies van de professionals. U bepaalt zelf de afmetingen, de vorm van het dak en welke deuren en ramen u wilt. Fries Houtbouw zorgt vervolgens voor een professionele bouwtekening en kijkt naar of een vergunning noodzakelijk is. U kunt uit verschillende wanden voor uw tuinhuis in Emmeloord kiezen. Bijvoorbeeld uit geïmpregneerde vuren rabatdelen, gepotdekseld vuren, lariksdelen of red ceder. Ook voor het dak kunt u uit van alles kiezen. U kunt gaan voor onder andere golfplaten, stalen profielplaten, dakpannen of een bitumen plat dak. Ook bij de tuinhuisjes in Friesland kunt u hiervoor kiezen. Het is maar net wat u bij uw tuin vindt passen!

Advies

Als u geïnteresseerd bent in een tuinhuis in Friesland of Emmeloord, kunt u contact opnemen met Fries Houtbouw. Zij komen vrijblijvend langs om de mogelijkheden met u door te nemen. Ze denken met u mee en geven u advies waar nodig. Het belangrijkste is dat u iets kiest wat u mooi vindt. En het maakt niet uit wat u wilt, Fries Houtbouw maakt het voor u.

https://www.frieshoutbouw.nl