Adfunding
Image default
Bedrijven

Thuis afvallen met online sport

Online sport voor thuis afvallen

Wil jij afvallen zonder dat je naar een sportschool moet gaan? Kies dan voor online sport van Fit At Home. Ik heb hier zelf voor gekozen, aangezien het voor mij niet echt gemakkelijk is om bij een sportschool te komen. Daarnaast zijn de sportscholen hier in de buurt allemaal veel te duur, voor mijn budget. Ik heb gekozen voor thuis afvallen met behulp van Fit At Home, aangezien je hier al een abonnement hebt vanaf 10 euro per maand. Verder is alles on demand, waardoor je zelf weet wanneer je gaat sporten.

Coronakilo’s vliegen er af

Ik ben vast niet de enige die er last van heeft, de coronakilo’s. Ze zijn er aan gevlogen, de afgelopen maanden. Of tenminste, dat gevoel heb ik. Ik zat hierdoor toch minder lekker in mijn vel dan ik zou willen, dus het was tijd om te sporten. Fit At Home heeft meer dan 1000 instructievideo’s, waardoor je altijd een work-out kunt vinden die past bij wat jij graag wilt trainen. Ik doe nu drie keer in de week 20 minuten sporten voor mijn tv. In de veilige omgeving van mijn huis, zonder andere zwetende mensen om mij heen. Ik kan je dit echt alleen maar aanraden!

Kies voor een abonnement van Fit At Home

Wat ik zelf zo fijn vind aan Fit At Home, is dat het zo laagdrempelig is en dat je het altijd kunt doen op een moment dat het jou goed uitkomt. In het weekend bijvoorbeeld! De sportscholen gaan hier in het weekend altijd heel vroeg dicht, waardoor ik er dan al nooit heen kon. Gelukkig kan ik nu gewoon voor mijn tv een work-out doen. Zie jij dit ook zitten? Ga dan direct naar de website van Fit At Home, en sluit een abonnement af! Kies voor thuis afvallen door middel van online sport!

https://www.fitathome.com