Adfunding
Image default
Bedrijven

Showerrent regelt het plaatsen van uw nooddouche van A tot Z

Showerrent installeert nooddouches op elke gewenste locatie. Heeft u een nooddouche nodig in verband met een verbouwing of als tijdelijke oplossing op de benedenverdieping? Deze onderneming werkt vanuit Okkenbroek en Zoetermeer en plaatst tijdelijke douches door heel Nederland. De fullservice van Showerrent omvat ook het brengen, plaatsen, professioneel aansluiten en weer ophalen van de douchecabine.

Tijdelijke douche in alle soorten en maten

Ook als het gaat om de levering van nooddouches voor een evenement of voor een mindervalide, dan is Showerrent graag uw partner. Voor de tijdelijke douche is warm en/of koud water nodig en daarnaast ook een stroompunt en afvoerpunt. De nooddouches van Showerrent hebben een warmwatervoorziening en een afvoerpomp. U kunt kiezen uit diverse modellen, zoals een luxe, grote douche of een kleine douche voor een plek met weinig ruimte of een laag plafond. Ook een mobiele badkamer of een zorgdouche behoren tot de mogelijkheden. De zorgdouche is voorzien van een lage instap en is toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Douche huren tegen een vaste prijs

In de prijs die Showerrent rekent voor de huur van een nooddouche zijn de aansluiting en bezorging in Nederland inbegrepen. Wilt u een douche huren, dan betaalt u een voordelige all-in prijs voor twee tot drie weken. U kunt rekenen op de beste prijs-kwaliteitverhouding en fullservice, waarbij Showerrent u van A tot Z ontzorgt. Ook de ophaalservice is inbegrepen en er komen verder geen extra kosten bij kijken. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

Of u nu boven of beneden een mobiele nooddouche wilt laten installeren, Showerrent helpt u graag met de juiste oplossing. Het bedrijf adviseert om tijdig de douche te reserveren die u nodig heeft. Dan bent u niet afhankelijk van familie of buren en kunt u op elk gewenst moment thuis douchen!

https://www.showerrent.nl/