Adfunding
Molenschot
Bedrijven

Molenschot Industriebouw: Uw Expert in Efficiënte en Uitmuntende Bedrijfshallen en Panden

Een nieuwe bedrijfshal bouwen en kosten die daarbij komen kijken, is een belangrijk onderwerp. Bij Molenschot weet u zeker dat u nooit de hoofdprijs hoeft te betalen.

Een tweede bedrijfshal bouwen die verbonden wordt met de bestaande fabriek. Een compleet nieuw bedrijfspand realiseren inclusief kantoorruimtes. De huidige opslagloods opnieuw stylen volgens de huidige trends. Er zijn veel constructiebedrijven die ervaring hebben met dit soort werkzaamheden. Een firma die zich onderscheidt qua expertise en ervaring is Molenschot Industriebouw.

Molenschot werkt met een eigen architect en een vast team aan planners, inkopers, engineers en bouwers. Oftewel alles gebeurt in eigen beheer. Of het nu gaat om het tekenwerk, de engineeringswerkzaamheden, de funderingswerken, de constructie, de montage, het metselwerk, de dakbeplating of de wandbeplating: u heeft als klant één aanspreekpunt. De dagelijkse leiding is in handen van Joost Molenschot die het bedrijf begin jaren negentig van de afgelopen eeuw oprichtte. De medewerkers houden zich aan alle bouwvoorschriften. Regels op het gebied van veiligheid en duurzaamheid worden 100% nageleefd. Dankzij de horizontale interne organisatiestructuur bij Molenschot – er zijn korte en directe communicatielijnen – wordt ieder project efficiënt en snel uitgevoerd. Zonder te overdrijven kunnen we stellen dat het eindresultaat keer op keer uitmuntend is.

Als we kijken naar de realisaties van de afgelopen jaren dan zitten daar allerlei soorten gebouwen bij. Groot, middelgroot en klein. Prefab of volledig op de bouwplaats gebouwd. Garages, showrooms, fabriekshallen en opslagloodsen. Afhankelijk van de wensen en eisen van de klant wordt een pand kaal en leeg of turn-key opgeleverd. Dat laatste betekent dat de ruimte kant-en-klaar en dus direct te gebruiken is. De sleutel zit op de deur. De eigenaar kan na het openen van de deur meteen aan het werk.

Een concreet voorbeeld van een recent project is Somevil in Beringen, ten zuidoosten van Antwerpen. Ja, Molenschot is een Belgische firma met veel klanten in eigen land én in Nederland. Voorbeelden van industriële panden die in Nederland zijn gebouwd: Stolwijk in Boxtel, BMW Renova in Tilburg, E-sites in Breda, BVO Vloeren in Breda, Habru in Venlo, Healthlink in Waalwijk en K & R Goedvast in Den Bosch.

 

https://www.molenschot-industriebouw.nl