Adfunding
Image default
Bedrijven

Macropack behoort tot de beste co packers Nederland

Co packers Nederland met een veelzijdig aanbod

Macropack B.V. is sinds 2000 een gerenommeerde co packer in Nederland. Deze loonverpakker maakt voornamelijk verpakkingen voor de voedingsbranche. Het assortiment omvat alle populaire verpakkingen, zoals sachets, stickpacks, potten en doypacks. Zo kan deze internationaal werkende food packaging company uw voedingsmiddelen in allerlei vormen verpakken. Denk bijvoorbeeld aan koffie in een stazak en superfoods in een pillowbag.

De benodigde certificaten voor co packing in Nederland

Of u nu chips, gedroogd vlees of kruiden wilt laten verpakken, Macropack staat altijd voor productveiligheid en een hoge kwaliteit van de verpakkingsmaterialen. Deze Harderwijkse onderneming behoort tot de meest toonaangevende co packers Nederland en heeft een FSSC 22000-certificaat voor voedselveiligheid en hygiëne en een SKAL-certificaat voor het werken met biologische producten. De kwaliteitsmedewerkers geven iedere werknemer een speciale opleiding, zodat uw voedingsmiddelen, granulaten, tabletten en pastilles op een veilige manier worden afgevuld.

Sachets op maat in de gewenste maat en uitvoering

Wilt u proefmonsters laten maken om een product te promoten? Of bent u van plan om kleine hoeveelheden voedsel voorverpakt toe te voegen aan een maaltijd? De sachets van Macropack zijn dan een ideale oplossing, omdat hiervoor weinig materiaal nodig is en dit type verpakking een uitstekende bescherming biedt. Daarnaast kan een tekst op het sachet worden geprint of kan het zakje in een stijlvol doosje verpakt worden. Zo creëert u de gewenste uitstraling.

Als producent van stukgoederen, snoep of poeders wilt u natuurlijk niet dat uw product aan kwaliteit verliest door externe invloeden. Met de verpakkingen van Macropack zijn uw artikelen beschermd tegen vocht, geur en licht en wordt de kwaliteit juist verhoogd. Deze bekende organisatie voor co packing in Nederland onderscheidt zich met moderne verpakkingslijnen en biedt graag de beste oplossing voor uw verpakkingsvraag!

https://www.macropack.nl/