Adfunding
Image default
Bedrijven

Laat gepersonaliseerde Jacksart kunst maken

Jacksart kunst: mix van schilderkunst en fotografie

Poëtische kunstwerken die ons naar andere werelden brengen. Dat is wat u kunt verwachten als u een bezoek brengt aan galerie Jacksart, gelegen aan de Sprengenweg 15 in Apeldoorn. Hier vindt u de werken van de onconventionele kunstenaar Jack Liemburg. Jack is bekend vanwege zijn mixed media art, die tot stand komt met verschillende materialen en technieken. Bent u nieuwsgierig naar Jacksart kunst? Ook online kunt u de creaties bewonderen en kopen.

Jacksart levert kunstwerken op bestelling

Jack Liemburg maakt zijn grote werken op canvas en op plexiglas. Hij combineert historische en glamoureuze onderwerpen met het rauwe alledaagse, waardoor elk schilderij een eyecatcher is en u uw fantasie volledig de vrije loop kunt laten. Heeft u een bepaald thema in gedachten om uw eigen Jacksart kunst te laten maken? Jack gebruikt niet alleen zijn eigen gevoelens en denkbeelden, maar kan ook uw ideeën omzetten in een fascinerend kunstwerk.

Mixed media art van Jack Liemburg

Door hun thema’s, chique kleuren en inspirerende teksten zijn de werken bij uitstek geschikt voor levensgenieters. De schilderijen van Jack Liemburg vallen onder mixed media art, dat wil zeggen dat verschillende ondergronden, materialen, schilder- en fototechnieken door elkaar heen worden gebruikt. Verlangen, liefde, beschermengelen, u raakt nooit uitgekeken op de zorgvuldig uitgevoerde werken van deze hedendaagse kunstenaar. Ook eigen interpretaties van bekende meesterwerken vindt u volop in het aanbod.

Met Jacksart kunst haalt u altijd een pronkstuk in huis. Of u nu wilt kopen, leasen of een kunstwerk op maat wilt bestellen, alle schilderijen zijn door Jack Liemburg met veel enthousiasme, plezier en liefde voor het leven gemaakt. Geniet ook met volle teugen van een origineel kunstwerk van Jack, dat er met zijn levendige kleuren meteen uitspringt op uw muur!

https://www.jacksart.nl/