Adfunding
Afbeelding_2_-_Center_Parcs_Vastgoed_-_Vijfde_traject
Bedrijven

Geld investeren in vastgoed bij een betrouwbaar bedrijf

Staat uw geld al jaren op een spaarrekening zonder dat het u iets oplevert? Heeft u dan al eens overwogen om uw geld te investeren? Hoewel investeren vaak veel risico’s met zich meebrengt, zijn er ook veilige manieren om te beleggen. Heeft u er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om te investeren in vastgoed in Nederland? Deze manier van beleggen is enorm veilig, zeker indien u ervoor kiest om in vastgoed te investeren van Center Parcs Vastgoed. Deze Europese reus is al 50 jaar actief en heeft een dubbele kennis van recreatief vastgoed en toeristisch management. Ze hebben jaarlijks bijna 8 miljoen klanten en hebben meer dan 282 parken. Ontdek wat het voor u betekent wanneer u vastgoed koopt bij dit bedrijf.

Investeren kan gemakkelijk zijn

Iedereen wil toch geld verdienen zonder al te veel te moeten doen? Wel, bij Center Parcs Vastgoed is het mogelijk. Zij nemen u namelijk alle zorgen uit handen. Hoe verloopt het investeren in vastgoed dan exact bij hen? Allereerst sluit u een contract af voor de aankoop van een vakantiehuisje in een van hun domeinen in of buiten Nederland. Zij regelen nadien de verhuur, de communicatie met huurders en het onderhoud van uw huisje. Wilt u zelf af en toe eens relaxen in uw huisje? Ook dat is mogelijk! U geeft bovendien zelf aan via welke formule u wilt verdienen. Verkiest u een vast inkomen van 4,5 procent op de aankoopprijs of ontvangt u liever een variabele huur met een percentage van de totale huuromzet?

Vraag om professioneel advies

Het investeren van geld in vastgoed is een grote stap. Daarom is het belangrijk om u professioneel te laten adviseren. Center Parcs Vastgoed begeleidt u gedurende het hele traject. U kunt er dus zeker van zijn dat u zal investeren in een project dat volledig bij uw wensen past. Daarnaast bent u ook zeker dat uw geld op een veilige manier wordt belegd wanneer u gaat investeren in het vastgoed van dit bedrijf.

Gerelateerde artikelen

Zo draag je verantwoordelijkheid

Alles over Rijbewijs C

Het vervangen van een 1-fase of 3-fase groepenkast