Adfunding
Image default
Bedrijven

Een topmerk van Nederlandse bodem

Misschien ken je het merk Black Bananas wel. Dit is op het moment een van de bekendste merken in Nederland als het aankomt op trainingspakken en dat helemaal van eigen bodem. Vooral de jongere generatie is helemaal fan van Black Bananas. Zowel de trainingspakken als de t-shirts zijn erg gewild. Ben je nog op zoek naar een stoer trainingspak? Dan ben je bij Black Bananas aan het goede adres.

Stijl

De stijl van Black Bananas is over het algemeen wat stoerder. Black Bananas is hoofdzakelijk streetwear. De collectie van Black Bananas beschikt over typerende kenmerken en eigenschappen. Alle kledingstukken van dit merk zijn altijd herkenbaar aan het logo van de Transformer Monkey. Op de mouwen van de collectie zie je vaak de herkenbare strepen terug. Mede door de strepen is de collectie van Black Bananas stoer en sportief. De collectie is te krijgen in meerdere kleuren en modellen. Zo heb je standaard kleuren, maar ook felle kleuren die je niet altijd ziet in de collectie.

Voor iedereen

Dit merk is voor iedereen en dat is ook meteen het grote voordeel ervan. Er is een uitgebreide herencollectie, maar ook is er een collectie voor dames en kinderen. Het hele gezin kan op deze manier in de trainingspakken rondlopen. In deze trainingspakken kun je comfortabel rondlopen en je ziet er ook nog eens hip uit.

Kwaliteit

Black Bananas staat wel bekend om de comfortabele kleding, maar zeker ook om de goede kwaliteit. Er wordt gebruikt gemaakt van fijne en zachte stoffen en door het elastaan rekt de kleding goed mee. Daarnaast ben je verzekerd van het ideale draagcomfort. De hele collectie gaat lang mee en blijft lang mooi.

Accessoires

Wanneer je meer wil dan alleen een trainingspak zijn er bij het merk ook nog accessoires te vinden. Zo zijn er tasjes op de markt gebracht die het ontdekken zeker waard zijn. Deze tasjes sluiten goed aan bij de gehele collectie. Daarnaast zijn er ook hippe petjes te krijgen. Op deze manier maak je jouw outfit helemaal af.

 

https://review-pagina.nl/