Adfunding
Image default
Bedrijven

Dry Needling in Almere: verbetering van spierklachten

Direct voelbare verbetering dankzij Dry Needling

Heeft u vaak last van uw spieren of zelfs chronische spierklachten? Dan is Dry Needling in Almere wellicht iets voor u. Dry Needling is een innovatieve vorm van fysiotherapie, die geheel gericht is op het verbeteren van uw spierklachten. Het is een fijne manier van behandelen, omdat de verbetering meestal direct voelbaar is.

Waar is Dry Needling goed voor?

Zoals hierboven al benoemd is, verbetert een Dry Needling behandeling spierklachten. Het is een effectieve behandeling wanneer u bijvoorbeeld ‘knopen’ in uw spieren heeft. Deze zogenoemde ‘knopen’ zijn kleine verhardingen in de spieren die voor vervelende pijn zorgen. Dry Needling in Almere is ontzettend effectief wanneer u bijvoorbeeld beperkt bent in bewegen of wanneer u last heeft van stijfheid. Ook wanneer u merkt dat u minder kracht heeft wanneer u spieren aanspant, kan Dry Needling waarschijnlijk een passende behandeling zijn.

Hoe ziet zo’n behandeling eruit?

Zoals de naam Dry Needling al een beetje zegt, wordt er tijdens de behandeling gebruikgemaakt van naalden. Het stukje ‘dry’ houdt in dat er niets wordt geïnjecteerd met de naald. De fysiotherapeut plaatst hele dunne naaldjes in de spier waar het om gaat, waarmee de verharding effectief en snel ontspant. Dry Needling wordt altijd gecombineerd met andere fysiotherapeutische behandelingen, het is geen op zichzelf staande behandeling. De combinatie van de behandelingen zorgt voor een goed resultaat.

Fysiotherapie praktijk

U kunt een Dry Needling behandeling krijgen bij fysiotherapie praktijk in Almere. Snel Herstel Fysiotherapie biedt kwalitatieve zorg en past elke behandeling geheel aan op de klachten die u ervaart. De persoonlijke benadering zorgt ook voor een fijne sfeer.

https://www.snelherstelfysiotherapie.nl/