Adfunding
Image default
Bedrijven

De Zinkspecialist: zeer ervaren in zinken maatwerk

Er zijn heel veel toepassingen met zink mogelijk. De Zinkspecialist uit Berlicum heeft er echter voor gekozen om zich helemaal toe te leggen op de vervanging van zinken dakgoten. Van een standaard goot tot een mastgoot en van een bakgoot tot een goot in houten betimmering, deze specialist zorgt voor een deskundige vervanging. Ook als u advies nodig heeft over de reparatie van uw dakgoot, dan staat De Zinkspecialist graag voor u klaar.

Dakgootspecialist voor particulieren, VvE’s en renovatiebedrijven

De broers Robert en Michel Roosen van De Zinkspecialist vinden het al jarenlang prachtig om met zink te werken. Ook hun vader Bart Roosen, voormalig eigenaar van een dakdekkersbedrijf, staat nog steeds klaar voor advies bij de grotere projecten. Binnen het bedrijf is veel ervaring en kennis over zink, die al bij de vervanging van de dakgoten van talloze woningen is toegepast. De opdrachtgevers zijn niet alleen blij met het vakwerk en de hoge kwaliteit die de broers leveren, maar ook met de nette werkwijze en de klantvriendelijke aanpak.

Laat vakkundig uw dakgoot repareren

Twijfelt u tussen vervanging of reparatie van uw dakgoot? De Zinkspecialist kijkt goed naar de oorzaak van het lekkende dak. Die moet eerst worden aangepakt, om te voorkomen dat het probleem zich opnieuw zal voordoen. Ook de dakgoot repareren is bij deze specialist in goede handen. De vaklieden voeren voor u een reparatie uit waarbij de lekkage niet terugkeert en geven van tevoren een passende prijsindicatie. Het is ook mogelijk om op de website zelf een indicatieprijs te berekenen voor vervanging van de dakgoot, door uw woningtype en het aantal meters in te voeren.

Samen met Soraya Roosen, die de administratie verzorgt, vormen Robert en Michel een hecht team. De medewerkers van De Zinkspecialist zijn niet alleen loyaal ten opzichte van elkaar, maar ook van de klant. Die profiteert bij deze dakgootspecialist van een open, duidelijke communicatie en van groot vakmanschap!

https://www.dezinkspecialist.nl/