Adfunding
Image default
Bedrijven

De osteopaat Jeroen Jonker

Wat bedoelen we met osteopathie?

Osteopathie is een behandelingsvorm om natuurlijke lichaamsfuncties te herstellen. Hierbij worden de handen gebruikt om de klachten die er zijn op te lossen. Wanneer u in Noordwijk woont, dan moet u bij klachten een osteopaat Noordwijk bezoeken. De osteopaat Noordwijk zal tijdens het eerste bezoek u onderzoeken om na te gaan wat de klachten zijn. Daarna zal de osteopaat Noordwijk met de behandeling starten. Met de handen zal hij de vastzittende weefsels versoepelen en los maken waardoor u ook een ontspannen gevoel krijgt.

Het kenmerkende voor osteopathie

Moet het lichaam als een goed geheel kunnen werken, dan is daar een optimale functie voor nodig zoals pijnvrije spieren, zenuwen, organen en gewrichten. Is er een deel in het lichaam dat klachten veroorzaakt, dan zal dat het hele lichaam beïnvloeden. Voor een stabiele gezondheid is een goede doorbloeding in het lichaam nodig. De bouwstoffen en afvalstoffen moeten op de juiste manier worden toe- en afgevoerd. Bepaalde delen, die niet goed functioneren, zijn die delen waarbij de doorbloeding niet optimaal is. De osteopaat zal naar deze regio’s zoeken en de beweeglijkheid herstellen. Hij zal daarvoor zijn handen gebruiken.

De osteopaat Jeroen Jonker

Osteopaat Jeroen Jonker werkt hoofdzakelijk in Abcoude en Lisse. Wanneer u lichamelijke klachten heeft, kunt u bij Jeroen Jonker terecht. De beweeglijkheid van uw lichaam wordt op een professionele manier bekeken. Ook de onderlinge samenhang van alle weefsel worden tijdens de beoordeling daarin meegenomen. Een behandeling door Jeroen Jonker zal zich hoofdzakelijk richten op het verlichten of wegnemen van de klachten die u heeft.

Hoe werkt een osteopaat?

Tijdens het verlichten van de pijnklachten zal een osteopaat geen apparatuur gebruiken. Hij of zij maakt uitsluitend gebruik van de handen. Het is daarom een veilige behandelingsmethode om van uw klachten af te komen. Omdat de manier van behandelen doelgericht is, zal u snel resultaat boeken. Een goede osteopaat zoals Jeroen Jonker is in staat om bewegingsverlies te voelen en daarbij bepalen of dat in relatie staat met de klachten die u heeft. De plaats op het lichaam waar u behandeld wordt, hoeft niet dezelfde te zijn dan waar u klachten heeft. In het lichaam staat alles met elkaar in verbinding. Daarom is voor een leek een behandeling vaak moeilijk te begrijpen. Een osteopaat gaat soms op plaatsen met de handen werken waar niet de klachten zijn. Toch zullen de klachten verdwijnen.

https://jeroenjonker.nl/