Adfunding
Image default
Bedrijven

Automatische draaideuren aanschaffen

Waarom kiezen voor een automatische draaideur?

Iedereen ziet hem wel eens: een automatische draaideur. Deze deur wordt ook wel een automatische deurdranger genoemd en worden in veel openbare gebouwen gebruikt. Maar wat zijn eigenlijk de voordelen van automatische draaideuren, en voor welke toepassingen zijn deze bedrijfsdeuren geschikt? Daar gaan we in dit blogartikel verder op in. Bovendien vertellen we meer over een bedrijf waar u terecht kunt voor de aanschaf van deze bedrijfsdeuren.

Gebruiksvriendelijk en hygiënisch

Automatische draaideuren zijn deuren die – zoals de naam uiteraard al zegt – automatisch draaien. We komen gelijk aan bij de eerste reden om te investeren in draaideuren, en dat is het feit dat automatische draaideuren ervoor zorgen dat de doorgang van mensen versoepelt. Bovendien neemt deze deur nauwelijks ruimte in beslag, waardoor de bedrijfsdeur geen invloed heeft op hoe het pand er van binnen en buiten uit ziet. Echter zorgen automatische draaideuren er ook voor dat eventuele lawaai, wind, stank en stof het gebouw niet kunnen betreden. Zodoende zijn deze bedrijfsdeuren niet alleen ontzettend gebruiksvriendelijk, maar ook nog eens hygiënisch. Wel zo prettig!

Toepassingen

Doordat automatische draaideuren zeer gebruiksvriendelijk en hygiënisch zijn, worden ze in veel openbare ruimtes gebruikt. Hierbij kunt u onder andere denken aan zorginstellingen, detailhandel, kantoren, showrooms en bedrijfsgebouwen. Maar ook in de horeca worden deze deuren veel gebruikt, bijvoorbeeld bij de entree van het restaurant of als doorgang tussen de keuken en het restaurant. Hoogstwaarschijnlijk bent u tijdens de aanschaf van uw nieuwe auto nog door een automatische draaideur gegaan.

Professioneel bedrijf

Bent u overtuigd van de voordelen van automatische draaideuren en wilt u hierin investeren? Schakel dan een professionele en ervaren partij in, zoals van den Berg Bedrijfsdeuren. Dit bedrijf heeft jarenlange ervaring met het leveren, monteren en onderhouden van draaideuren. De medewerkers vertellen graag meer over de mogelijkheden.

https://berg-bedrijfsdeuren.nl/