Adfunding
Image default
Bedrijven

Alle belangrijke informatie over Footlocker lees je op Sneakerplaats.com

Footlocker, wie kent deze sneakerwinkel niet?! Deze sneakerwinkel kun je natuurlijk vinden in vrijwel alle grote steden in heel Nederland en over de hele wereld. De kleding met witte en zwarte strepen valt al helemaal te herkennen natuurlijk en zijn niet meer weg te denken uit het Nederlandse straatbeeld in de grote steden.

Meer dan alleen sneakers

Bij Footlocker vind jij niet alleen sneakers, maar ook kleding en accessoires van de grootste merken op de wereld. Denk hierbij aan Nike, adidas, Asics, New Balance en Jordan. Daarnaast heeft Footlocker soms ook “eigen” collecties met deze bekende merken, de zogeheten “Footlocker Exclusive” producten.

Assortiment van Footlocker

Het assortiment van Footlocker is geschikt voor zowel jong en oud. Je vind er bijvoorbeeld ook sneakers en kleding voor baby´s tot 4 jaar en voor kleine kinderen van 4 tot 6. Dus iedereen kan bij Footlocker terecht, voor alle leeftijden.

De Footlocker pagina op Sneakerplaats.com

Op Sneakerplaats.com hebben wij een hele pagina toegewijd aan Footlocker. Op deze pagina kun jij alle mogelijke informatie die jij over Footlocker wilt weten. Zo kun je bijvoorbeeld het retour- of shipping beleid lezen, hebben wij onderzoek gedaan naar de reviews en beoordelingen van Footlocker op platformen zoals Trustpilot en kun je vinden hoe je in contact kan komen met Footlocker mocht je ergens mee zitten of ergens vragen over hebben.

Reviews en beoordelingen van Footlocker

Footlocker heeft namelijk niet zo’n hele goede naam opgebouwd de afgelopen jaren. Ze hadden een vrij verouderde website die niet zo heel goed werkte en ook de service was niet zo heel best. Dit hebben ze gelukkig aan weten te passen met in ieder geval een nieuwe website. Deze werkt stukken beter en hopelijk gaat ook de service van Footlocker nog een stapje vooruit. Dan kunnen ze dit weer recht trekken.

Lees er meer over op Sneakerplaats.com

Ben jij benieuwd wat mensen over Footlocker hebben geschreven? Lees dan vooral de pagina op Sneakerplaats.com. Mocht je nog wat tijd over hebben dan raden wij jou ook aan om de rest van Sneakerplaats even te lezen, want dagelijks komen er nieuwe blogs op over de dikste customs, de nieuwste sneakers en andere leuke dingen uit de wereld. Dus check het zeker!

https://sneakerplaats.com/footlocker/