Adfunding
Image default
Auto's en Motoren

De Porsche specialist in Oud Gastel

Zit u er al een tijdje over te dromen, zo’n prachtige Porsche 911. Wanneer u deze prachtige Porsche in natuurlijk perfect staat wilt kopen, bent u op zoek naar een specialist. Bij Classicmaster in Oud Gastel zit u dan aan het juiste adres. Echter hebben zij veel meer te bieden dan alleen een breed aanbod aan diverse bijzondere oldtimers. Dit bedrijf beschikt namelijk ook over een werkplaats, waar echte vakmannen hun passie uitoefenen. Ze voeren reparaties uit aan uw oldtimer, maar vervangen ze ook onderdelen indien nodig. Zo ziet u oldtimer er altijd prachtig uit. Op deze manier zorgt Classicmaster, als Porsche specialist zijnde, dat u altijd en overal kunt genieten van uw geliefde en uniek oldtimer of youngtimer.

Naast Porsche ook andere mooie merken

Naast dat dit bedrijf, ook wel de Porsche specialist is, bieden ze ook het merk Mercedes aan, bijvoorbeeld een G-Wagon AMG. De G-klasse van Mercedes kent drie typeringen: de 460, de 463 en de 461. Al deze typeringen hebben prachtige elementen. Zo is de 463 erg luxe en de 461 is een simpeler versie met stoffen bekledingen en een simpel interieur. Eigenlijk bijna alle zware Mercedes-Benz-personenwagenmotoren hebben in de G-klasse hun plek onder de motorkap wel gevonden. Maar wat kenmerkt een G-klasse? Dat is eigenlijk vrij simpel. Deze klasse kenmerkt zich door zijn klassieke uitstaling, zijn zeldzame verschijning en zijn luxe interieur. Dat doet het zeker niet onder voor de Mercedes topklasse sedans.

Neem contact met dit bedrijf op

Of u nu een Porsche of Mercedes wilt kopen, deze specialist uit Oud Gastel staat voor u klaar. Daarnaast bieden ze nog meer diensten aan. deze expert beschikt namelijk over een eigen werkplaats. Hier verrichten ze echt vakmanschap. Voor reparties of een complete restauratie van uw oldtimer kunt u bij Classicmaster terecht. Door deze diensten kunt u altijd blijven genieten van lange ritjes met u uniek oldtimer of youngtimer.