Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Verpak uw product goed met deze verpakkingen!

Heeft u nog een geschikte verpakking nodig voor uw producten? Zoek dan niet verder! Wij hebben namelijk een goede partij gevonden voor al uw verpakkingen! Deze partij heet Blok Packaging en verkoopt allerlei verschillende soorten verpakkingsmaterialen. U kunt hier terecht voor bijvoorbeeld verzendzakken. Ideaal voor wanneer u veel pakketjes verzend! Bent u op zoek naar een verpakking voor uw etenswaren? Ook daarvoor kunt u terecht bij Blok Packaging. Verpak uw rijst, pasta of andere producten met de verpakkingen van Blok Packaging! Bent u benieuwd naar de soorten verpakkingen die deze partij allemaal verkoopt? U lees het in deze blog!

Diverse verpakkingen van Blok Packaging

Op de website van Blok Packaging komt u veel diverse soorten verpakking tegen. Om u een duidelijker beeld te geven van welke verpakkingen u nodig heeft hebben wij ze voor u in een overzicht gezet:

  • De verzendverpakking. Deze verpakking bestaat uit gewone enveloppen van verschillende formaten, enveloppen met luchtkussen en verzendzakken. Deze verpakkingen is ideaal om iets via de post op te sturen.

  • De gripzak. Deze worden veel gebruikt voor kleine materialen zoals schroeven en spijkers. Deze zak zal niet zomaar stuk gaan want het is gemaakt van stevig materiaal. Ook zit er een sluiting aan die open en dicht kan. Ook kunt u gebruik maken van het ophanggaatje!

  • De stazak. Deze zakken blijven rechtop staan. Hier kunnen dus producten zoals rijst mee worden verpakt. 

  • Papieren zakjes. Deze worden veel gebruikt voor kleine materialen zoals zaadjes of postzegels. Ook kun je op deze zak iets schrijven zonder dat je er een etiket op hoeft te plakken!

  • Headerbags. Deze zakken zijn geschikt voor het ophangen van office supplies, wenskaarten, sticker en etiketten en meer producten

  • De blokbodemzak. Deze zakken zorgen ervoor dat uw product in een mooi daglicht wordt geplaatst! Ook in de keuken is deze zak gemakkelijk te gebruiken.

  • De ritszak. Deze zakken zijn transparant, waardoor de inhoud te zien is. Deze zakken hebben een blauw schuifje, waardoor je deze gemakkelijk kunt sluiten en openen.

Meer weten over de verpakkingen van Blok Packaging

Weet u nog niet welke verpakking u nodig heeft? Kijk dan eens op de website van Blok Packaging voor meer informatie over de verpakkingen! Bovendien kunt u gerust contact opnemen met de klantenservice van deze partij.

 

https://blokpackaging.com/