Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Ultieme rustplek

Hard werken is iets wat bij het leven hoort. We doen het allemaal ook als we het soms niet willen. Wat wel extra fijn is als je hard gewerkt hebt is het relaxen na het harde werken. De dagen worden de langer, het weer wordt beter en de zon is steeds weer iets warmer. Je pakt wat te drinken en te eten en gaat lekker in de tuin zitten. Op een stoel, een bank, een loungeset of iets anders. Het maakt ook niet uit zolang je maar even rustig kan genieten van de rust. Hoe zorg jij ervoor dat je buiten het lekkerst zit?

Het is altijd even puzzelen, maar na een tijdje kom je er wel uit. Het belangrijkste is de comfort. Als jij ergens heerlijk op kan zitten maakt de rest verder niet zoveel uit. Loungebanken zijn daar absoluut geschikt voor. Doe er nog een aantal kussen bij van verschillende formaten, zodat je echt helemaal weg kan zakken in je loungebank. Als het ’s avonds koud wordt pak je nog even een dekentje erbij en dan kan je de hele dag lekker ontspannen in je eigen tuin.

In het begin richt je natuurlijk eerst het huis in. Daarnaast komt de tuin en die is ook zeker van belang. Het gebruik van de juiste kleuren kan een groot verschil maken. Elke kleur heeft weer zijn eigen kwaliteit. De ene kleur zorgt voor warmte, de ander weer voor ontspanning of gezelligheid. Groene kleuren zorgen ervoor dat je tuin groen oogt samen met alle andere planten. Lichtere kleuren stralen vaak warmte en ontspanning uit.

Wil jij nou echt graag weten hoe je jouw ideale tuin maakt? Dan kan je het best naar de website van Fonteyn gaan. Zij hebben een groot en divers assortiment voor ieder formaat tuin. Wees niet te discreet en geniet van je tuin!