Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Schone omgeving in het onderwijs

Een schone, hygiënische omgeving is van groot belang binnen het onderwijs. Leerlingen brengen veel tijd door op school. Ze zijn meestal vijf dagen per week aanwezig en brengen gemiddeld vier tot acht uur per dag door binnen een onderwijsinstelling. Met name jonge kinderen spelen vaak nog buiten in bijvoorbeeld een zandbak of op de vloer binnen. Schone vloeren in het onderwijs zijn daarom belangrijk, met name in de onderbouw. 

 

Schoon sanitair

De grootste uitdaging is het sanitair. Jonge leerlingen kunnen een ongelukje hebben of zijn zich nog niet voldoende bewust van het belang van hygiëne na een toiletbezoek. In het basisonderwijs word sanitair meestal 1 keer per dag schoongemaakt, binnen het hoger onderwijs gebeurt dit vaker op een dag. Het is belangrijk dat u hier juist over word geadviseerd, zodat uw leerlingen zich in een veilige omgeving kunnen bewegen.

 

Veilige omgeving

U ziet dus graag een gezonde, schone en veilige omgeving voor uw medewerkers, scholieren en bezoekers. Bij binnenkomst in de hal, de klaslokalen, sanitaire ruimten en lerarenkamers staan veiligheid en hygiëne voorop. Wellicht heeft u advies nodig over het gebruik van (duurzame) schoonmaakmiddelen voor het beste resultaat. Het combineren van machines, middelen en materialen om zo efficiënt mogelijk te werken. Het verminderen van afvalvolume, dankzij zeer geconcentreerde producten. Praktische trainingen en instructies voor uw medewerkers die deze branche moeten schoonhouden. 

 

FTG wil klanten verrassen in alles wat zij doen. Door een nauwe samenwerking met belangrijke leveranciers hebben wij een passend aanbod voor ieder type onderwijs. Op de website van Facility Trade Group is meer informatie te vinden over ons assortiment.

 

https://facilitytradegroup.nl/