Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Je conditie op peil krijgen doe je zo!

We zeggen niets raars als we spreken over een verminderde conditie door onder andere het coronavirus. Die lockdown heeft vrijwel niemand écht goed gedaan, maar onze conditie is al helemaal drastisch omlaag gegaan. Het wordt om die reden dan ook tijd om weer eens wat in beweging te komen en ervoor te zorgen dat onze conditie weer een beetje op peil komt. Dit gaat waarschijnlijk niet erg makkelijk worden, maar dat betekent niet dat het onmogelijk is. Hoe je op de meest efficiënte manier jouw conditie opnieuw opbouwt, lees je gelukkig in deze blog. Wij vertellen je graag uitgebreid hoe jij binnenkort weer kunt lopen en rennen zoals je altijd deed. Lees daarom vooral gauw verder!

Discipline

Het begint allemaal bij zo’n klein woordje: ‘discipline’. Als jij de discipline niet hebt om binnenkort praktisch elke dag uit bed te komen om die dag iets te gaan doen dat goed is voor je conditie, kun je beter niet beginnen. Jouw conditie valt en staat met discipline en daarom is het van belang dat jij zeker weet dat jij over een dusdanig goede discipline beschikt om het bovenstaande te behalen. Kijk daarom ook niet raar op als de wekker voor jou binnenkort eens vroeg gaat of je bijvoorbeeld eens een stuk moet gaan hardlopen in de stromende regen. Waar het op aan gaat komen is jouw discipline. Je weet zelf wel of je hier in goede mate over beschikt!

Trainen, trainen en nog eens trainen

Als we bepaalde topsporters de vraag stellen hoe zij zo goed zijn geworden in het beoefenen van hun sport, is het eerste dat je waarschijnlijk hoort: ‘hard werken’. Naast het belang van discipline, is het erg van belang dat je traint, traint en uiteraard nog eens traint. Sta daarom op tijd op, ga achter je doelen aan en ren of fiets een flink stuk. Ook zijn attributen als een voetbal trainingsladder erg aan te raden om jouw conditie op peil te krijgen. Maak hier vaak gebruik van zodat jij zometeen kunt zeggen dat je alles hebt gegeven en jouw conditie weer is waar die al die tijd had moeten zijn!

 

https://www.soccerconcepts.nl/nl/