Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Hoe een auto huren op Curacao?

 

Online een auto huren op Curacao

Om echt te genieten van een reis is er een geheim ingrediënt: vrijheid. Vooral op een Caribisch eiland als Curacao, dat het beste tot zijn recht komt als het in alle vrijheid kan worden verkend tijdens een vakantie onderweg. Een auto huren op Curacao en het eiland in alle vrijheid verkennen is een onvergetelijke ervaring. Met een eigen vervoermiddel kun je in je eigen tempo reizen – zonder je zorgen te hoeven maken over het openbaar vervoer of taxi – en je losmaken van de toeristische wegen om het meest authentieke en fascinerende Curacao te ontdekken. Een huur auto biedt u onafhankelijkheid en flexibiliteit in uw reizen: u kunt uw plannen gemakkelijk op het laatste moment wijzigen als u wilt stoppen bij een nieuw ontdekt strand of de avond ergens anders dat uw eigen hotel wilt doorbrengen. Als je een vrije geest bent en het eiland heinde en verre wilt verkennen, is het huren van een auto op Curacao de beste optie. Bovendien is op Curaçao een huurauto goedkoop in vergelijking met reizen per taxi – een optie die aan te raden is als je je wilt verplaatsen van strand naar strand.

 

Klaar om je made-on-Curacao-avontuur te beginnen?

Oké, je hebt besloten dat je van deze ervaring wilt genieten. Nu rest er nog één vraag: hoe huur je een auto op Curacao? Om het probleem eenvoudig op te lossen, hebben ze bij Veilig Auto Huren Curacao de perfecte oplossing voor u gecreëerd, zodat u met slechts een paar klikken online een auto kunt huren om het prachtige eiland Curaçao te ontdekken. Je kunt op Curaçao een auto huren vanuit Nederland, Italië of waar ook ter wereld: je hebt alleen een wifi-verbinding nodig! Aangezien er op Curaçao ook internationale autoverhuurbedrijven zijn, maar deze vaak duurder zijn, stelt Veilig Auto Huren Curacao u in staat om in een paar seconden de beste tarieven en aanbiedingen te laten zien. Naast de prijzen voor autoverhuur op Curacao, moet u rekening houden met andere parameters, zoals het aantal stoelen of de ruimte in de kofferbak, kinderzitjes etc. U kunt uw auto op een gemakkelijke en veilige manier online boeken met of zonder een creditcard. Veilig Auto Huren Curacao biedt ook de mogelijkheid om een ​​auto overal op het eiland te leveren en op te halen. Prijzen voor huurauto’s op Curaçao variëren doorgaans van 30 tot 100 USD per dag, plus verzekering, brandstof en extra’s. Autoverhuur kan worden geregeld door bestuurders die ouder zijn dan 21 jaar en in het bezit zijn van een geldig rijbewijs van hun land.

 

Onze tips!

1) Vergeet de haast: neem alle tijd (en zelfs meer!) voor uw reis en voor het ophalen en wegbrengen van uw auto. Op Curaçao is het de regel om het rustig aan te doen, onvoorziene gebeurtenissen op de weg zijn net om de hoek, en om ten volle van je reis te genieten, hoef je je niet druk te maken over de tijd.

2) Controleer uw contract en bewaar een kopie ervan vanaf het moment dat u een auto huurt op Curacao totdat u het voertuig inlevert. Op het contract vind je ook het noodnummer dat je 24 uur per dag kan bereiken in geval van problemen: als het er niet bij staat, vergeet dan niet ernaar te vragen.

3) Controleer uw auto bij het ophalen en maak foto’s als u eerdere schade ziet. Controleer het kilometer beleid en vraag of de auto met een volle tank moet worden ingeleverd.

4) Een autohuurverzekering met volledige dekking op Curaçao kan bijgeboekt worden en kan van bedrag per dag verschillen. Er is vaak ook een borg vereist.

5) Je hoeft geen contant geld mee te nemen. Het opnemen van geld bij de geldautomaten kost wel iets meer maar is veilig en gemakkelijk. Je kan het cash geld ook gebruiken voor de borg en voor het geven van fooien.

6) Curaçaose wegen zijn niet wat we gewend zijn. Mogelijk vindt u hobbelige secties, kuilen, bij benadering bewegwijzering en slechte verlichting. Dit maakt ook deel uit van het avontuur, maar als je ervoor kiest om een ​​auto te huren op Curacao, moet je altijd waakzaam en alert zijn.

7) Rij rond de snelheidslimieten, die over het algemeen op de grote wegen (de ring) 80 km/u zijn, op de rest van de wegen 60 km/u, en in de woonwijken 40 km/u zijn. Eventuele boetes worden door het autoverhuurbedrijf rechtstreeks op uw rekening in rekening gebracht: u mag een politieagent in geen geval contant betalen.

8) Op Curaçao werken standaard navigatiesystemen wel maar zijn niet echt nodig – het is een stuk handiger dat u een kaart op uw telefoon downloadt, zodat u deze offline kunt bekijken. U kunt ook altijd de lokale bevolking om de weg vragen.

9) Benzinestations zijn in principe overal te vinden. Alleen wanneer je richting westpunt gaat zijn er een stuk minder. Het is dus een aanrader te tanken voordat u gaat beach hoppen.

10) Onderweg kom je soms mensen tegen die je om een ​​ritje vragen, maar zoals op elke andere plek in de wereld geldt ook op Curaçao het gezond verstand: het is altijd verstandig om geen vreemden op te pikken!