Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Doorzichtig zeil.

Doorzichtige zeilen die u kunt gebruiken voor bijvoorbeeld een broeikas of een feestje in uw tuin. (dus niet dat alles donker wordt of oranje kleurt) Er zijn natuurlijk wel doorzichtige folies genoeg te krijgen echter is dit niet wat u zoekt in een kwaliteits zeil.

Wij doelen eigenlijk op een kwalitatief hoogstaand afdekzeil dat geheel transparant is, zodat u er nog door kunt kijken en zodat er voldoende daglicht onder/door het zeil komt. U kunt dit voortreffelijk gebruiken bij het professorisch afdekken van uw tuin voor een feestje of het afschermen van een carport bijvoorbeeld.

Doorzichtig zeil voor broeikas.

Heeft u een broeikas thuis, of wilt u er 1 maken? Dan kan dit ook perfect met onze speciale doorzichtige gewapende en transparante folie. Dit is een zeil van 250 gr./m2 op verschillende breedtes te verkrijgen. U kunt hierbij denken aan 150, 200, 300 of 400 cm breedte. De lengtes van deze folie is ook door u zelf te bepalen. Zoekt u echter een groter formaat of een bredere variant, dan komen we uit bij onze doorzichtige zeilen. Deze zeilen zijn beschikbaar in de maten 3×4, 4×5, 4×6, 4×8, 5×6, 6×8, 6×10, 6×12 8×12 of zelfs 8×14 meter. Dit is ook perfect voor een broeikas te gebruiken omdat ze tevens gewapend, doorzichtig en oersterk zijn!

 

Doorzichtig zeil voor veranda.

Beschikt u over de luxe van een mooie overkapping of een veranda in uw tuin, dan kan het op de koudere avonden of dagen wel eens erg aantrekkelijk zijn om uw overkapping af te kunnen sluiten met een verandazeil. Dit is ook een doorzichtig zeil van PVC, wij kunnen dit ook geheel op maat voor u maken en eventueel zelfs monteren. U ziet deze vorm van doorzichtig zeil wel eens bij paviljoens op het strand of op terrassen van cafe’s. Tegenwoordig worden ook vaak schuifbare glaswanden geplaatst, echter is hier een hogere investering vereist. De economisch voordelige verandazeilen zijn erg sterk en ideaal als alternatief voor het wind en waterdicht maken van uw overkapping.

Afdekzeil-Kopen.nl

Dit is DE partner in allerlei afdekoplossingen. Van standaard afdekzeiltjes tot een stevig doorzichtig zeil. Zelfs voor maatwerk bent u hier aan het juiste adres! We zien u graag!