Adfunding
Image default
Aanbiedingen

De beste cadeaus voor de passievolle bierfanaten!

Op zoek naar een leuk of origineel cadeau voor een bierdrinker? Voeg een vleugje plezier en persoonlijkheid toe aan sociale evenementen, feesten en familiebijeenkomsten met een van deze leuke en luchtige geschenken. Deze aanpasbare cadeaus kunnen worden gebruikt om speciale gelegenheden of evenementen in stijl te vieren. Breng een glimlach op het gezicht van je vriend of familielid en kies uit een van deze leuke en gepersonaliseerde cadeaus voor de bierliefhebber in je leven.

Bierpul

Perfect voor een verjaardagscadeau voor een speciaal iemand. Deze stevige glazen pul kan worden gegraveerd met een persoonlijke boodschap voor uw familielid, familielid of vriend. Elke gravureregel kan uit maximaal 20 tekens bestaan, zodat u uw eigen speciale verjaardags- of feestboodschap kunt toevoegen. Dit maakt dit het perfecte glas om elke gelegenheid te herdenken. Deze stevige bierpul wordt geleverd in een eigen gevoerde geschenkdoos.

Een persoonlijk etiket

Creëer een persoonlijk cadeau voor je bierdrinkende man of vrouw door de naam van de ontvanger op de fles te zetten. Dit leuke cadeau creëert een speciaal cadeau voor iedereen die je kent en die een bierliefhebber is. Er zijn flessen beschikbaar die pils, cider of bier bevatten, zodat u hun favoriete drankje kunt kiezen. Voeg je eigen speciale boodschap samen met de naam van de ontvanger toe aan het klassieke label om een uniek verjaardags- of werkcadeau te creëren. Deze fles van 500 ml kan worden gebruikt om elke gelegenheid te vieren en wordt geleverd in een presentatiedoos om het pakket compleet te maken.

Vaderdag special

Laat papa zich extra speciaal voelen tijdens Vaderdag met zijn eigen aangepaste fles bier. Je kan namelijk een fles bier bestellen met een klassiek bieretiket met de naam van papa. Laat een glas of meerdere glazen graveren met jouw persoonlijke boodschap. Vertel papa wat hij voor je betekent met dit attente geschenk. De bier- en glasset kan worden geleverd in een met rode zijde beklede presentatiedoos om een klassiek tintje toe te voegen.

https://www.personalsurprise.nl/