Adfunding
Image default
Aanbiedingen

Bijna afgestudeerd aan een technische opleiding? Misschien is elektrotechniek iets voor jou!

Ben jij bijna afgestudeerd of ga je het laatste jaar van je studie in? Dan is het zeer waarschijnlijk dat je (binnenkort) opzoek gaat naar een leuke baan binnen de techniek. De technische sector is de afgelopen jaren enorm booming gebleken en de vraag naar nieuw personeel blijft maar oplopen. Dit is natuurlijk goed nieuws voor jou als toekomstige technische professional. Maar hoe kom je nou precies aan de perfecte baan in elektrotechniek? Dat vertellen we je graag in dit artikel!

Wat is elektrotechniek?

Elektrotechniek is onmisbaar in het dagelijks leven. Je vind het bij je thuis, op elk kantoor, in elke winkel waar je komt en ook op de sportclub. Mensen zijn tegenwoordig zou afhankelijk van elektronische apparaten dat elektromonteurs onmisbaar zijn geworden. Als afgestudeerde elektrotechnicus weet jij alles van elektriciteit en elektromagnetische velden. Binnen de elektrotechniek wordt er ook nog onderscheid gemaakt tussen personeel met een mbo of een hbo opleiding. Deze niveaus zeggen vooral wat over de mogelijkheden met jouw diploma. 

Mogelijkheden binnen elektrotechniek

Omdat de ontwikkelingen binnen de elektrotechniek zo snel gaan, is er absoluut geen reden om je zorgen te maken over het vinden van een baan. We begrijpen echter ook dat jij niet zomaar elke baan wilt en daarom is het belangrijk voor jou om goed te weten waar je precies naar opzoek bent. Je kan kiezen voor een uitvoerende job, waar je vooral bezig bent met het inrichten en installeren van elektrische installaties. Heb je liever een functie met een management aspect? Dat is ook zeker mogelijk, hier heb je vaak wel een hbo of wo diploma voor nodig, of een redelijke hoeveelheid ervaring.

Vind je baan bij T-Pion

Ben jij inmiddels enthousiast geworden over een baan in de elektrotechniek? Kijk dan eens bij T-pion voor een leuke vacature elektrotechniek! Samen met T-pion vind jij je droomjob!

https://www.t-pion.nl