Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Ziektekostenverzekeraar in uw regio

Vindt u het belangrijk dat uw zorgverzekeraar betrokken is bij haar klanten? Dan is een regionale ziektekostenverzekeraar voor u een goede keuze. In de provincies Gelderland en Overijssel is Salland al 150 jaar lang nauw betrokken bij de zorgbehoeften van haar verzekerden. We hebben als doel om een kwalitatieve zorgverzekering te bieden tegen een betaalbare premie. Iedereen heeft recht op de juiste zorg en daarom betaalt iedereen bij Salland dezelfde lage zorgpremie. We kijken hierbij niet naar uw leeftijd of gezondheid. Het gaat erom dat u goede zorg kunt ontvangen in uw omgeving en daar zetten we ons voor in.

Collectieve zorgverzekering

Bij Salland doen we er alles aan om onze premie jaar in jaar uit zo laag mogelijk te houden. Het kan echter zo zijn dat uw budget niet toereikend is. In dit geval kunt u in aanmerking komen voor de gemeentepolis. Deze zorgverzekering is speciaal voor mensen met een laag inkomen. Uw gemeente levert in dit geval een bijdrage aan uw ziektekosten. U hoeft in de meeste gevallen geen kosten voor te schieten, want uw facturen worden rechtstreeks naar ons gestuurd. Verschillende gemeenten hebben al afspraken met ons gemaakt. Wilt u weten of uw gemeente deelneemt, kijk dan op onze website.

Ook met diverse bedrijven en clubs in de regio zijn goede afspraken gemaakt over korting op de aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering. Informeer ook eens bij uw werkgever of sportvereniging en profiteer van premiekorting via een collectieve zorgverzekering.

Aanvullende verzekeringen

Salland vindt het belangrijk dat u een zorgverzekering kunt kiezen die aansluit bij de zorg die u gebruikt. Daarom hebben we vier aanvullende verzekeringen samengesteld waaruit u kunt kiezen. Daarnaast heeft u de mogelijkheid om een losse tandartsverzekering af te sluiten. Er zijn drie tandartsverzekeringen met elk een andere dekking per kalenderjaar. Heeft u hulp nodig met het kiezen van een passende zorgverzekering? Wij denken graag met u mee.

https://www.salland.nl