Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Zet je animatie video op je homepage

Zet je animatie video op je homepage

Animatie video’s zijn onwaarschijnlijk flexibel. Je kunt ze haast overal gebruiken. Van social media tot beursstands, van narrowcasting-kanalen tot massa communicatie. Je zou haast vergeten je animatie video ook op je homepage te zetten.

Bij Donker Media zouden we onszelf niet zijn als we niet met je meedenken. Dus roepen we je bij dezen op: zet die animatie video ook op je homepage. Dat levert je verschillende voordelen op:

  • SEO (Search Engine Optimization)
    • Zolang mensen je animatie video bekijken, blijven ze op je website. Google merkt dit en beloont je met een hogere score in de zoekresultaten.
  • Omzet
    • Een animatie video helpt je verschillende doelen bereiken. Eén van die doelen is het bevorderen van conversies (sales). Comscore heeft in een onderzoek becijfert dat een exmplanimation (uitlegvideo) op de homepage leidt tot 64% meer aankopen.
  • Modern imago
    • Last but not least laat je met een explanimation zien dat jouw bedrijf helemaal in het nu is. Je laat zien dat je bedrijf (nog steeds) relevant is en straalt vertrouwen uit. Op deze manier krijg je dus ook extra publiciteit.

Ben je overtuigd en wil je ook een animatie video toevoegen aan je homepage, maar héb je nog geen animatie? Dan is het hoog tijd contact op te nemen met Donker Media uit Eindhoven. Deze animatiestudio werkt met een vast team deskundige animatoren, marketeers en communicatie-experts aan maatwerk video’s voor alle klanten. Precies de partij die jou kan helpen met animatie video’s je doelen te bereiken.