Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Wil je vers fruit op het werk laten bezorgen in Hengelo?

Het is belangrijk om een gezonde levensstijl onder je werknemers te stimuleren. Wie zich immers fit voelt, levert ook betere prestaties. Daarnaast verminder je met een vitaliteitsplan uitval op je werk en zorg je voor gezondere werknemers, zowel fysiek als mentaal. Een echte stimulans van een gezonde levensstijl is het aanbieden van vers fruit op je werk, school of instelling. Zo zorg je voor een gezonde snack op kantoor, waardoor iedereen er de hele dag tegenaan kan. Een echte fruitspecialist is Ronnie Weegink. Zij leveren heerlijk vers fruit in de gehele omgeving van Hengelo. Ontdek wat zij voor jou bedrijf kunnen betekenen!

Vers fruit van topkwaliteit

Ronnie Weegink levert heerlijk, vers fruit in de gehele regio van Hengelo, Borne, Enschede en Oldenzaal. Heb je een bedrijf, instelling of school in de omgeving van Twente en wil je graag vers fruit aanbieden? Dan kun je uitstekend bij dit bedrijf terecht. Zij leveren namelijk seizoensfruit van hoogwaardige kwaliteit. Het fruit van dit bedrijf wordt gekweekt bij lokale telers en met de hand gecontroleerd. Zo weet je zeker dat je altijd het beste fruit ontvangt. Daarnaast hanteert dit familiebedrijf een persoonlijke aanpak: zij denken graag met je mee over de leveringen en zorgen ervoor dat je een heerlijke fruitmand op maat ontvangt. Ontdek wat deze specialist voor jouw bedrijf kan betekenene!

Maak kennis met deze fruitspecialist

Wil je vers fruit laten bezorgen in de omgeving van Hengelo? Neem dan contact op met deze specialist en laat je verrassen door de mogelijkheden. Het bedrijf is zowel telefonisch als per e-mail te bereiken. Zijn er bepaalde dieetwensen? Geef dit dan door en deze specialist regelt een fruitmandop maat. Wil je een wekelijkse bezorging plaatsen? Ook dat is geen enkel probleem, deze expert denkt graag met je mee. Zo zorg je voor een heerlijke, gezonde snack op de werkvloer, zodat iedereen er weer tegenaan kan!