Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Vind bij deze specialist een deurdranger van de hoogste kwaliteit

Door een deurdranger toe te voegen aan uw deursystemen, sluit uw deur altijd automatisch én geruisloos. Dormakaba voorziet u van betrouwbare, duurzame en veilige toegangssystemen en deursluitingssystemen. Een deurdranger is geschikt voor zowel zware als lichte deuren en is ook mogelijk als inbouwoptie. Door deze toepassing te integreren in uw deursystemen, vergroot u de veiligheid en houdt u zowel koelte als warmte in uw pand. Combineer deze toepassing met een beveiligingssysteem van deze specialist voor een optimale sluitingswerking.

Een deurdranger in laten bouwen

Dormakaba is gespecialiseerd in toegangs- en beveiligingssystemen om de veiligheid van uw pand te verbeteren en te vergroten. Door een ingebouwde deurdranger toe te voegen aan uw deursluitingssystemen, wordt het open blijven staan of het hard dichtklappen van deuren verleden tijd. Het slimme systeem zorgt ervoor dat zowel zware als lichte deuren geruisloos en veilig dichtvallen. Kiest u daarnaast ook voor een zelfsluitend slot? Dan bent u verzekerd van een veilig deursluitingssysteem. Bovendien blijft uw deur veilig in tijden van paniek dankzij het antipanieksysteem. Zo is de deur in de richting van de vluchtroute altijd te openen.

Verbeter de veiligheid van uw gebouw of ruimte

Staat het verbeteren van veiligheid en het beperken van toegankelijk voor bijvoorbeeld niet-medewerkers hoog op uw prioriteitenlijst? Werk samen met dit bedrijf om de toegang tot uw bedrijfspand te voorzien van een veilig, slim en duurzaam toegangssysteem. Ontdek het assortiment van deze specialist of bespreek met een van de medewerkers de mogelijkheden voor uw situatie. De producten zijn met grote aandacht voor detail en duurzaamheid vervaardigd zodat u profiteert van de hoogste kwaliteit.

Investeer in slimme, betrouwbare en duurzame oplossingen

Investeer in een deurdranger en ervaar de kwaliteit van deze specialist. Vraag direct een offerte aan of raadpleeg de website van deze specialist voor contactgegevens indien u vragen heeft. De klantenservice voorziet u graag van meer informatie.