Adfunding
Image default
Zakelijke dienstverlening

Nieuwe bedrading laten plaatsen?

NIEUWE BEDRADING

Elektricien Zuid Holland is een specialist op het gebied van huiselijke bedrading en elektrische bedrading, gevestigd in onder andere Rotterdam, Den Haag en de rest van Zuid Holland natuurlijk.

Onze elektriciens zijn gespecialiseerd in de installatie en upgrades van elektrische bedrading voor huishoudelijk en industrieel gebruik

Als uw bedrading ouder is dan 25 jaar, kan een nieuwe bedrading nodig zijn. Als u een vastlopende aardlekschakelaar, gesprongen zekeringen of flikkerende lichten tegenkomt. Dan kan een upgrade nodig zijn. We raden eerst aan dat het huis een volledige elektrische test en de nodige inspectie krijgt om eventuele problemen te analyseren.

We kunnen uw bedrading voor u in orde maken.

·         Volledige of gedeeltelijke her bedrading van het huis

·         Elektrisch testen en inspecteren

·         Nieuwe stopcontacten of lampen toevoegen

·         Verwarmingsbedrading upgraden

·         Vervangende bedrading

·         Upgraden naar LED – verlichting

·         Defecte stopcontacten vervangen

 

We zijn volledig gekwalificeerd. Mocht er ooit een probleem terugkomen na ons bezoek. Dan heeft u hier per situatie verschillend een garantie op!

Wij bieden een scala aan huislijke elektrische installaties, waaronder:

·         Huis her bedrading

·         Vervanging en her bedrading van groepen

·         Binnen- en buitenverlichting

·         Beveiliging

·         Rookmelder Installatie

Als onderdeel van ons uitgebreide aanbod van elektrische diensten. levert (…) volledige elektrische her bedrading. Dit om ervoor te zorgen dat uw huidige elektrische systeem voldoet aan alle wettelijke vereisten en verantwoordelijkheden. Het is van belang om ervoor te zorgen dat uw huidige elektrische installatie correct is gemonteerd en goed werkt. Aangezien slecht bekabelde eigenschappen gevaarlijk kunnen zijn en mogelijk voor brandgevaar kunnen zorgen.

Waarom moet ik nieuwe bedradingen aanleggen.

De kans is groot dat een groot deel van de huidige bedrading moet worden geüpgraded. Dit om te voldoen aan de huidige veiligheidsnormen. Wanneer uw eigendom de afgelopen 15 jaar niet opnieuw is bedraad. Er is een grote kans dat u een vervangende meterkast nodig hebt. Bovendien moet alle bestaande bedrading op norm worden gebracht. Dit om ervoor te zorgen dat de extra belasting die door het nieuwe werk wordt veroorzaakt veilig kan worden verwerkt. Dat ook wordt voldaan aan de vereisten voor kruisverbinding en aarding. Bij (..) bepalen we eerst of een woning recentelijk opnieuw is bedraad door de klant. Met een elektriciteitsmeter inspecteren we de hele woning. Als u overweegt onroerend goed te kopen, is het vaak een goed plan om deze inspecties te laten uitvoeren om onverwachte verrassingen te voorkomen. Een pand met bijvoorbeeld een verouderde verbruiker of met een mix van stopcontacten en schakelaars of opbouwbekabeling kan een volledige herbedrading vereisen.

 

U heeft mogelijk een nieuwe bedrading nodig in de volgende omstandigheden:

·         Een verouderde zekeringkast/verbruikseenheid Een mengelmoes van stijlen van schakelaars en stopcontacten

·         Opbouwbedrading

·         Niet-PVCu-geïsoleerde bedrading (met name met rubber, stof of lood geïsoleerde bedrading) Ouderwetse ronde pinnen en schakelaars

De kosten voor het aanleggen van nieuwe bedrading. De kosten van een her bedrading project zullen veranderen afhankelijk van het niveau van het benodigde materialen en de grootte van het pand. Daarom is het de moeite waard om het advies van een elektricien zo snel mogelijk te benaderen

 

https://elektricien-zuid-holland.nl/